De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

‘Samsung verbetert camera’s Galaxy S6 en S6 Edge met update’

Redactie
6 mei 2015, 8:33
1 min leestijd
‘Samsung verbetert camera’s Galaxy S6 en S6 Edge met update’

De Samsung Galaxy S6 en S6 Edge zijn niet alleen voorzien van high-end hardware, maar ook van prima camera’s. Die worden met de update naar Android 5.1.1 mogelijk nóg beter.

Lees verder na de advertentie.

‘Galaxy S6 Android 5.1.1-update verbetert camera’

De Galaxy S6 Android 5.1.1-update brengt volgens Sammobile naast de gebruikelijke bugfixes en prestatieverbeteringen ook diverse nieuwe features voor de camera, waaronder ondersteuning voor fotografie in RAW-formaat en de mogelijkheid om de sluitertijd te bepalen. Samsung zou ondersteuning toevoegen voor de camera api van Google, waardoor de S6 en S6 Edge meer mogelijkheden krijgen voor het schieten van foto’s en video’s.  Welke extra functies we precies  mogen verwachten, is onduidelijk.

Eerder werd de Galaxy S6 Android 5.1.1-update al beperkt beschikbaar voor T-Mobile-klanten in de VS, maar van een wereldwijde uitrol is vooralsnog geen sprake. Bovendien bracht die versie van de update nog niet de cameraverbeteringen waarover Sammobile bericht.

Cameratest Samsung Galaxy S6 (Edge)

Onlangs nam Android Planet de proef op de som door de Galaxy S6 in een cameratest te vergelijken met een grote concurrent, de iPhone 6 Plus. Daarbij viel vooral op dat de S6 net zo scherpe en kleurrijke foto’s schiet als de gemiddelde compactcamera. Het toestel legt details en kleuren waarheidsgetrouw vast en vergeleken met de iPhone 6 Plus ogen foto’s koeler en scherper.

Galaxy S6 Android 5.1.1

Op het gebied van video scoort de Galaxy S6 ook beter, goede beeldstabilisatie en prima ogende video’s, zelfs in situaties met weinig licht. Lees de uitgebreide cameratest: Samsung Galaxy S6 vs iPhone 6 Plus.

Het laatste nieuws over Samsung

Bron: Sammobile
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S6
Samsung Galaxy S6

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's