Viertal Samsung Galaxy S6 apps uitgelekt en te downloaden

Een forumgebruiker van XDA heeft een viertal Galaxy S6 apps online gezet, alsmede screenshots van applicaties die meegeleverd worden op het nieuwe vlaggenschip van Samsung.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download de Samsung Galaxy S6 apps

galaxy s6 appsDe Samsung Galaxy S6 apps zijn als losse apk-bestanden te downloaden en installeren (op eigen risico!), maar werken naar verluidt niet op elke smartphone. Ben je in het bezit van een Samsung-toestel, dan kun je ze waarschijnlijk wel uitproberen. De downloadlinks zijn via deze pagina te vinden. Lees vooraf ook hoe je losse apk-bestanden op je Android-toestel installeert.

De Galaxy S6 apps waar het om gaat zijn Optical Reader, GeoNews, Gear Manager en Kids Mode. Eerstgenoemde is te gebruiken om woorden, contactinformatie en QR-codes te scannen en te digitaliseren. Zo kun je met Optical Reader e-mailadres en telefoonnummers scannen en importeren in je Contacten-app. De app kan daarnaast tekst vertalen in een taal die de gebruiker begrijpt.

samsung galaxy s6 apps

GeoNews is een app die informatie geeft over natuurrampen en extreem weer. Voor het waarschuwen over dit soort noodsituaties heeft de app wel een constante gps-verbinding nodig. Gear Manager is de companion-app voor de smartwatches van Samsung. Je kunt deze gebruiken om een smartwatch in te stellen, de watchface aan te passen en apps te beheren. Tot slot is Kids Mode te downloaden, een alternatieve launcher die de interface kindvriendelijk maakt met kleurrijke animaties en educatieve spelletjes. De app werd vorig jaar met de Galaxy S5  geïntroduceerd.

Het laatste nieuws over de Galaxy S6

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.