Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Tip: 75 euro cashback bij aanschaf Samsung Galaxy S6 (Edge)

Redactie
22 september 2015, 11:50
2 min leestijd
Tip: 75 euro cashback bij aanschaf Samsung Galaxy S6 (Edge)

Het is tijdelijk mogelijk om de Samsung Galaxy S6, S6 Edge en S6 Edge+ een stuk goedkoper aan te schaffen. Een nieuwe cashback-actie geeft je tijdelijk 75 euro retour als je één van de toestellen in huis haalt.

Samsung Galaxy S6 Edge cashback

Samsung is gestart met een nieuwe cashback-actie voor de Galaxy S6, S6 Edge en S6 Edge+. De actie loopt van 21 september tot en met 1 november en geeft je 75 euro retour wanneer je een van deze toestellen aanschaft. Ook krijg je 75 euro terug wanneer je in de periode van 13 augustus tot en met 20 september een Galaxy S6 Edge+ hebt aangeschaft.

Om gebruik te maken van de cashback-actie, dien je voor 16 november op de Samsung-website een deelnameformulier met de EAN- en IMEI-nummer in te vullen en je aankoopbon te uploaden. De actie geldt bij de officiële Samsung-shop en vrijwel alle andere aanbieders. Op de speciale actiepagina van Samsung is meer informatie te vinden. De cashback-actie geldt helaas niet voor België.

Samsung Galaxy S6 kopen

Hieronder hebben we de beste aanbiedingen voor de Galaxy S6 op een rijtje gezet. In onze prijsvergelijker zijn nog meer aanbiedingen voor de Galaxy S6 met abonnement en Galaxy S6 als los toestel te vinden.

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 299,-

Bekijken

Los refurbished

€ 86,99

Bekijken

Samsung Galaxy S6 Edge kopen

De beste aanbiedingen voor de Galaxy S6 Edge vind je hieronder. Check ook de aanbiedingen voor de Galaxy S6 Edge met abonnement en Galaxy S6 Edge als los toestel in onze prijsvergelijker.

Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S6 Edge prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 345,99

Bekijken

Los refurbished

€ 123,99

Bekijken

Samsung Galaxy S6 Edge+ kopen

Ook de beste aanbiedingen voor de Galaxy S6 Edge+ hebben we hieronder op een rijtje gezet. Bekijk ook de aanbiedingen voor de Galaxy S6 Edge+ met abonnement en Galaxy S6 Edge+ als los toestel.

Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S6 Edge prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 345,99

Bekijken

Los refurbished

€ 123,99

Bekijken

Meer over de Galaxy S6, S6 Edge en S6 Edge+

De Samsung Galaxy S6 Edge en S6 Edge Plus werden in april uitgebracht in Nederland. De smartphones zijn voorzien van een geheel nieuw design en vlotte hardware. Zo worden de toestellen aangestuurd door een Exynos 7420-processor met 3GB aan werkgeheugen en 32GB/64GB/128GB aan opslag. Het scherm van de reguliere Galaxy S6 meet 5,1 inch en heeft een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Het scherm van de S6 Edge loopt aan beide zijkanten iets af, maar is wel net zo groot en scherp. Foto`s maken de toestellen met de 16 en 5 megapixel-camera aan respectievelijk de achter- en voorzijde.

samsung galaxy s6

Onlangs verscheen de Samsung Galaxy S6 Edge Plus. Dit toestel lijkt sterk op zijn voorgangers, maar wijkt op sommige fronten af. Zo is de smartphone voorzien van groter 5,7 inch-QHD-scherm en beschikt hij met 4GB over meer werkgeheugen. Ook zijn de functionaliteiten voor de gebogen schermrand uitgebreider dan bij zijn kleinere broertjes.

Het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S6 Edge
Samsung Galaxy S6 Edge

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu