De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

‘Samsung Galaxy S6 Edge populairder dan verwacht’

Redactie
26 maart 2015, 15:23
2 min leestijd
‘Samsung Galaxy S6 Edge populairder dan verwacht’

De Galaxy S6 Edge is populairder dan Samsung vooraf had gedacht. De fabrikant zou daarom de productie van het toestel hebben verdrievoudigd, zo meldt Etnews.

Lees verder na de advertentie.

‘Galaxy S6 Edge populairder’

samsung galaxy s6 edge populairder

Volgens Etnews hebben telecomproviders fors meer bestellingen voor de Galaxy S6 Edge geplaatst dan Samsung vooraf had ingeschat. Eerdere Edge-toestellen van de fabrikant, zoals de Galaxy Note Edge, waren geen verkoopsucces. De kans dat de S6 Edge beter gaat verkopen is groot, ook omdat  het toestel tijdens het MWC een aanzienlijk grotere introductie kreeg.

De Samsung Galaxy S6 en S6 Edge liggen vanaf 10 april in de winkels. De toestellen zijn onderhuids vrijwel identiek, al heeft de S6 Edge een 5,1 inch-scherm dat aan beide kanten iets afloopt. Het voordeel van de aflopende schermrand is dat deze (aan één kant althans) informatie kan tonen als het weer, de tijd, notificaties en nieuwsberichten. Gebruikers kunnen vanuit de instellingen van het toestel zelf bepalen welke informatie wordt weergegeven. Deze is vervolgens weer te geven als je, wanneer het scherm is uitgeschakeld, over de zijkant wrijft.

De aflopende schermrand geeft de S6 Edge ook een onderscheidend design, dat bovendien prettig aanvoelt dankzij de afgeronde hoeken en het metalen frame. Hiervoor  moet je wel behoorlijk diep in de buidel tasten: de Edge is met een adviesprijs van 849 euro maar liefst 150 euro duurder dan de reguliere Galaxy S6. Meer over beide toestellen lees je in deze preview.

galaxy s6 edge schermrand

Reserveer de Galaxy S6 Edge

De Samsung Galaxy S6 Edge ligt over iets meer dan twee weken in de winkels, maar is nu al te reserveren. De beste aanbiedingen voor een Galaxy S6 Edge met abonnement vind je hieronder. Het toestel is verkrijgbaar met 32, 64 of 128GB aan opslagruimte. Die  is niet uitbreidbaar met een micro-sd-kaartje.

Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S6 Edge prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 319,-

Bekijken

Los refurbished

€ 224,99

Bekijken

Het laatste nieuws over Samsung

Bron: Etnews
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S6
Samsung Galaxy S6

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's