De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

‘Samsung Galaxy S6 en S6 Edge evenaren succes Galaxy S4’

Gijs Ettes
22 juni 2015, 13:37
2 min leestijd
‘Samsung Galaxy S6 en S6 Edge evenaren succes Galaxy S4’

Samsung verkoopt dit jaar 45 miljoen exemplaren van de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge, zo verwacht Deutsche Bank. De fabrikant heeft het naar verluidt moeilijk op de midrange en budgetmarkt, maar zou beter scoren met high-end smartphones.

Lees verder na de advertentie.

Verkoopprognoses lopen sterk uiteen

Er is de afgelopen weken veel gezegd en gesproken over de Galaxy S6 en S6 Edge en de verkoopverwachting van de toestellen. Zo verwachten de analisten van Yonhap dat de vlaggenschepen van Samsung in 2015 zo’n 70 miljoen keer over de toonbank gaan. De verwachtingen van DRAMeXchange en Counterpoint zijn met respectievelijk 55 en 50 miljoen stuks aanzienlijk lager.

galaxy s6 en s6 edge

Als we de prognoses echter mogen geloven, gaan de S6 en S6 Edge het beter doen dan de Galaxy S5, die 40 procent minder goed verkocht dat zijn voorganger. Het huidige verkooprecord van Samsung is nog altijd in het bezit van de Galaxy S4, die in 2013 werd uitgebracht en in zijn eerste jaar 45 miljoen keer werd verkocht. Dat magische aantal kunnen  de S6 en S6 Edge gezamenlijk ook halen, zo voorspelt  Deutsche Bank.

Meer over de Galaxy S6 en S6 Edge

Aan de specs en mogelijkheden van de toestellen zal dat in ieder geval niet liggen. De Galaxy S6 en S6 Edge beschikken allebei over een prachtig scherm, fraai design en snelle hardware. Laatstgenoemde beschikt bovendien over een display dat aan beide kanten iets afloopt en het toestel een bijzondere look geeft. Wel maakt het de Galaxy S6 Edge 150 euro duurder; de normale S6 is wat ons betreft dan ook een betere deal. Afgezien van het scherm verschillen de telefoons namelijk nauwelijks.

Hieronder vind je de beste aanbiedingen voor de Galaxy S6 met abonnement. Meer over de vlaggenschepen van Samsung lees je in de Galaxy S6 review en Galaxy S6 Edge review. Ook kun je onze uitgebreide videoreview op YouTube bekijken.

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 299,-

Bekijken

Los refurbished

€ 98,99

Bekijken

Het laatste nieuws over Samsung

Bron: Korea Herald
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S6
Samsung Galaxy S6

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu