De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

T-Mobile publiceert officiële foto Galaxy S6 met gebogen scherm

Redactie
23 februari 2015, 8:32
1 min leestijd
T-Mobile publiceert officiële foto Galaxy S6 met gebogen scherm

T-Mobile heeft zondagnacht een Samsung Galaxy S6 foto gepubliceerd waarop het aankomende vlaggenschip van Samsung is te zien met een gebogen schermrand. Enkel de zijkant wordt getoond, maar T-Mobile heeft bevestigd dat de foto officieel is.

Lees verder na de advertentie.

Meer over de Galaxy S6 foto

galaxy s6 foto

Er gaan al maanden geruchten dat Samsung werkt aan een gebogen variant van zijn aankomende vlaggenschip. Deze heeft  mogelijk de naam Galaxy S6 Edge of Galaxy S Edge en krijgt, net als de Galaxy Note Edge, een scherm dat aan de zijkant iets afloopt. In tegenstelling tot de Note Edge moet het scherm van de S Edge echter aan beide kanten iets aflopen. Op de schermrand worden notificaties en snelkoppelingen naar veelgebruikte apps getoond.

Qua specs komt de ‘gebogen’ variant waarschijnlijk overeen met de reguliere Galaxy S6. Dat betekent dat het toestel een dunne behuizing van metaal en glas krijgt en wordt aangedreven door de energiezuinige Exynos 7 octacore-processor van Samsung. Verder is er naar verwachting 3GB aan werkgeheugen aan boord en 32GB opslagruimte.

samsung galaxy s6

Het display van de Galaxy S6 meet waarschijnlijk 5,1 of 5,2 inch, maar over de resolutie bestaan twijfels. Mogelijk voorziet Samsung alleen de duurdere Edge-variant van een QHD-resolutie. Wat ons betreft is het geen ramp als de S6 een 1080p-scherm krijgt, aangezien het toestel waarschijnlijk is voorzien van een kleinere 2600 mAh-accu en een full-hd-resolutie minder energie vreet. Foto’s schiet de Galaxy S6 met de  5  en 20    megapixel-camera aan de voor- en achterzijde.

De Galaxy S6 wordt op 1 maart officieel door Samsung onthuld, precies een dag voor de start van het MWC. De smartphone verschijnt waarschijnlijk in april in Nederland en België voor een adviesprijs van 749 euro voor het model met 32GB opslag.

Het laatste nieuws over de Galaxy S6

Bron: T-Mobile
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S6
Samsung Galaxy S6

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu