De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Systeemsoftware Samsung neemt groot deel Galaxy S6 geheugen in

Redactie
27 maart 2015, 19:12
1 min leestijd
Systeemsoftware Samsung neemt groot deel Galaxy S6 geheugen in

Circa 9GB van het Galaxy S6 geheugen wordt ingenomen door de systeemsoftware en apps van Samsung. Hierdoor blijft – bij het 32GB-model althans – nog 23GB over voor de gebruiker.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy S6 geheugen: 9GB voor systeemsoftware en Samsung-apps

samsung galaxy s6 geheugen

Van de opslag van de Galaxy S6 wordt 6,57GB ingenomen door de systeemsoftware en 2,32GB door de apps van Samsung. Bijna een derde van de opslagruimte is dus al ingenomen nog voordat je het toestel naar wens hebt ingesteld met eigen apps en media. Bij de Samsung Galaxy S5  is  ook al een groot gedeelte van het geheugen bezet  door de software van Samsung, maar bij dat toestel is het  mogelijk om de opslag uit te breiden met een micro-sd-kaartje.

Die optie bieden de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge helaas niet, al heb je wel de keuze uit duurdere modellen met 64 of 128GB aan opslaggeheugen. Die zijn respectievelijk 100 en 200 euro duurder dan de versies van 32GB opslag.

Overigens is een maar gedeelte van de Samsung-apps (waaronder Samsung Go) volledig te verwijderen. Overige applicaties als die van Microsoft,  Samsung en  Google zijn alleen uit te schakelen, zodat ze niet meer in het applicatie-overzicht zijn te vinden.

Reserveer de Galaxy S6 en S6 Edge

Vanaf 10 april liggen de Samsung Galaxy S6 en S6 Edge in de Nederlandse winkels. Beide toestellen zijn nu al te reserveren en hieronder vind je daarvoor de beste aanbiedingen. Ook kun je in onze Galaxy S6 en S6 Edge preview meer over de nieuwe topmodellen van Samsung te weten komen.

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 299,-

Bekijken
Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S6 Edge prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 418,40

Bekijken

Het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S6
Samsung Galaxy S6

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu