Samsung Galaxy S6 livestream: volg de onthulling hier

Redactie
1 maart 2015, 18:00
2 min leestijd
Samsung Galaxy S6 livestream: volg de onthulling hier

Net als vorig jaar zal Samsung de onthulling van zijn nieuwe vlaggenschip live uitzenden. De Samsung Galaxy S6 livestream start om 18.30 uur en is via YouTube te volgen.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de Samsung Galaxy S6 livestream

Ook dit jaar is Android Planet aanwezig in Barcelona om verslag te doen van alle onthullingen die worden gedaan. We zullen onder meer de persconferenties van Samsung, HTC en Huawei bijwonen en uiteraard de beursvloer afstruinen op zoek naar de nieuwste en tofste smartphones en gadgets.

Wil je niks missen van de presentatie van Samsungs nieuwe vlaggenschip, dan kun je Galaxy S6 livestream hieronder volgen. De verwachting is dat Samsung ook de Galaxy S6 Edge gaat onthullen, een variant op de S6 met een scherm dat aan beide kanten iets afloopt. Mogelijk komt de fabrikant ook nog met  een aantal verrassingen, dus het is zeker de moeite waard om de stream te volgen.

https://www.youtube.com/watch?v=CVk3ZWrhHxc

Meer over de Galaxy S6

galaxy s6 livestream

In afgelopen weken is er het nodige over de Galaxy S6 uitgelekt. Zo kwamen we al te weten dat de smartphone een behuizing krijgt die voornamelijk uit metaal en glas bestaat. Ook is er een verbeterd 5,1 inch super-amoled-scherm met een QHD-resolutie aan boord en een krachtige, maar energiezuinige Exynos 7 octacore-processor van Samsung. Aanvankelijk werd gedacht dat de S6 een Snapdragon 810-chip van Qualcomm zou krijgen, maar hitteproblemen met de chip gooiden roet in het eten.

Voor de opslag van apps en media is minimaal 32GB aanwezig en de 3GB aan werkgeheugen moet ervoor zorgen dat je probleemloos kunt multitasken. Foto’s schiet de S6 met de 20 en 5 megapixel-camera aan de achter- en voorzijde. De adviesprijs bedraagt waarschijnlijk circa 699 euro voor de Galaxy S6 en 799 voor de Galaxy S Edge. Beide smartphones komen naar verwachting in april op de markt.

Het laatste nieuws over de Galaxy S6

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S6
Samsung Galaxy S6

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu