‘Eerste foto’s Samsung Galaxy S6 Mini verschijnen online’

Gijs Ettes
26 juli 2015, 11:48
1 min leestijd
‘Eerste foto’s Samsung Galaxy S6 Mini verschijnen online’

Er zijn vermeende afbeeldingen opgedoken van de Galaxy S6 Mini, het kleine broertje van het vlaggenschip dat Samsung in april heeft uitgebracht. De Mini is een slag kleiner en wordt waarschijnlijk voorzien van mindere  specs en een lager prijskaartje.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de Samsung Galaxy S6 Mini foto’s

Qua design heeft de Galaxy S6 Mini veel weg van de reguliere Galaxy S6, met een metalen frame en laagje glas aan zowel de voor- als achterkant. De voorkant van de smartphone is vrijwel identiek, al is het display een halve inch kleiner. Volgens de laatste geruchten is de Galaxy S6 Mini voorzien van een 4,6 of 4,7 inch-scherm met 1280 bij 720 pixels. Ter vergelijking: de Galaxy S5 Mini beschikt over een 4,5 inch-scherm met dezelfde resolutie.

samsung galaxy s6 mini foto's

Verder zou de Galaxy S6 Mini beschikken over  een Snapdragon 808-chip van Qualcomm, 2GB aan werkgeheugen en een 15 megapixel-camera. Dat zijn beduidend betere specs dan zijn voorganger, die op het gebied van prestaties ver achter blijft bij zijn grotere broer. Wanneer de S6 Mini verschijnt en hoeveel het toestel gaat kosten, is niet bekend. De S5 Mini werd drie maanden na de release van de Galaxy S5 uitgebracht voor 479 euro. Het is dus goed mogelijk dat Samsung het nieuwe toestel in juli of augustus lanceert.

Het laatste nieuws over Samsung

Bron: PhoneArena
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S6 Mini
Samsung Galaxy S6 Mini

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu