De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Persfoto Samsung Galaxy S6 gelekt’

Redactie
31 december 2014, 13:11
1 min leestijd
‘Persfoto Samsung Galaxy S6 gelekt’

De Galaxy S6 krijgt een iets groter scherm, metalen frame en draait vanuit de doos op Lollipop. Dat blijkt uit een gelekte persfoto.

Lees verder na de advertentie.

De Galaxy S6 is één van de smartphones waar Android-gebruikers naar uitkijken in 2015. Samsung gaat dat jaar het roer compleet omgooien, waarbij het meer premium materialen gaat gebruiken en minder smartphones gaat uitbrengen. Meer gericht op kwaliteit, en minder op kwantiteit.

De verwachting is dat de Galaxy S6 van een metalen frame wordt voorzien, net als de Galaxy Note 4 en Galaxy Alpha. Daarmee krijgt de Galaxy S-lijn voor het eerste een premium design van metaal.

Samsung Galaxy S6 persfoto

De gelekte Samsung Galaxy S6 persfoto laat de Galaxy S6 naast de Galaxy S5 en Galaxy S4 zien, waarbij het duidelijk is dat de Galaxy S6 van een iets groter scherm wordt voorzien dan zijn voorgangers. Ook draait de Galaxy S6 op Lollipop, zo blijkt uit de witte notificaties op het lockscreen.

galaxys6-gelekt

De persfoto laat ook zien dat de behuizing mogelijk van metaal is gemaakt. Samsung houdt wel vast aan zijn ovale knop aan de onderzijde voor het scherm. Velen prefereren echter de softwarematige knoppen, die minder ruimte innemen en waarbij het grotere scherm volledig kan worden benut door video’s, foto’s en games. Samsung vindt de homeknop kenmerkend voor zijn designfilosofie.

De bron van de gelekte Samsung Galaxy S6 persfoto staat echter niet bekend om zijn betrouwbare leaks, dus neem de foto vooralsnog met een korrel zout.

Laatste Samsung-nieuws

Bron: Toranji.ir
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S6
Samsung Galaxy S6

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu