‘Uitgelekte foto’s tonen grotere Samsung Galaxy S6 Plus’

Gijs Ettes
4 juni 2015, 8:45
1 min leestijd
‘Uitgelekte foto’s tonen grotere Samsung Galaxy S6 Plus’

Samsung werkt naar verluidt aan een grotere versie van de Galaxy S6 Edge. Het nieuwe toestel, dat de naam Galaxy S6 Plus zou krijgen, is op twee foto’s voor het eerst te zien.

Lees verder na de advertentie.

Eerste beelden Galaxy S6 Plus

samsung galaxy s6 plus 2

Het design van de Galaxy S6 Plus heeft veel weg van de Galaxy S6 Edge, met een scherm dat aan beide kanten iets afloopt. Het display zou wel een slag groter worden en 5,4 of 5,5 inch meten. Onderhuids beschikt het toestel volgens bronnen over 32GB aan opslagruimte, een Qualcomm Snapdragon 808-chip met een hexacore-processor en twee camera’s met 16 en 5 megapixels. De normale Galaxy S6 Edge wordt aangedreven door een Exynos 7420-chip met een octacore-processor die door Samsung is ontwikkeld.

De eerste beelden van de Galaxy S6 Plus zijn getoond door de bekende en doorgaans goed ingelicht YouTube-gebruiker Marques Brownlee. Hij heeft ruim 2,5 miljoen volgers op het platform en neemt in zijn video’s de laatste smartphones, gadgets en geruchten onder de loep.

Het Italiaanse HDBlog.it schreef gisteren al over het bestaan van de Galaxy S6 Plus, die binnen enkele weken aangekondigd moet  worden. Wanneer het nieuwe Samsung-toestel precies verschijnt en wat het gaat kosten, is vooralsnog onbekend.

Het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu