Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘Galaxy S6 krijgt 5,5 inch-scherm, minder indrukwekkende specs’

Redactie
27 december 2014, 14:25
1 min leestijd
‘Galaxy S6 krijgt 5,5 inch-scherm, minder indrukwekkende specs’

De aankondiging van de Galaxy S6 wordt begin 2015 verwacht, dus betekent dat traditiegetrouw dat we een aantal geruchten zien verschijnen. Eén van die geruchten spreekt over een Galaxy S6 scherm van 5,5 inch.

Het Galaxy S6 scherm van 5,5 inch krijgt een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Een ander opvallend gerucht is dat de Galaxy S6 wordt voorzien van een Snapdragon 801-processor. Dit is niet de meest recente en krachtige Snapdragon-chip.

Lees verder na de advertentie.

Groot Galaxy S6 scherm, fel kleurtje

Ook lijkt het erop dat Samsung een vreemd risico gaat nemen met de Galaxy S6. De eerste gelekte foto laat een opmerkelijke kleur behuizing: fluorescerend geel. Dat zou een gewaagde zet zijn van Samsung. Verder lijkt het erop dat die gele kleur wordt vergezeld door een aluminium behuizing.

galaxy s6 scherm

Mogelijk komt Samsung met twee Galaxy S6-vlaggenschepen in 2014: een normale versie en een Galaxy Note Edge-achtige smartphone met een QHD-scherm van 5,3 inch.

Galaxy Note Edge met 5,3 inch-scherm

Naast een iets kleiner amoled-scherm krijgt de vermeende Edge-versie van de Samsung Galaxy S6 een resolutie van 1440 bij 2560 pixels, Qualcomm Snapdragon 810-SoC en 4GB RAM. Dit zou tevens de smartphone van Samsung zijn die wordt voorzien van een irisscanner, waar al wat langer geruchten over bestaan.

Mogelijk zien we de Galaxy S6-smartphone van Samsung in het tweede kwartaal van 2015 op de markt verschijnen. Wanneer de Edge-versie met een scherm over de zijkant op de markt verschijnt en of die smartphone ook daadwerkelijk in productie is, is nog onzeker.

Update: Het is aannemelijk dat dit niet de Galaxy S6 is, maar een midrange-toestel voor de Chinese markt.

Laatste Samsung-nieuws

Bron: Phone Arena
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S6
Samsung Galaxy S6

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu