Foto’s: zo ziet de binnenkant van de Samsung Galaxy S6 eruit

Redactie
19 maart 2015, 14:07
1 min leestijd
Foto’s: zo ziet de binnenkant van de Samsung Galaxy S6 eruit

De site Myfixguide heeft diverse workshops die je laten zien hoe je een smartphone, tablet of laptop uit elkaar schroeft. Ook voor de Samsung Galaxy S6 is zo’n gids gemaakt, die precies toont hoe het toestel in elkaar steekt.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy S6 teardown

De Galaxy S6 teardown  hieronder toont  hoe het toestel stapsgewijs uit elkaar wordt gehaald. De achterklep van het nieuwe vlaggenschip van Samsung is eigenlijk niet verwijderbaar, maar als je er een warmtekanon tegenaan houd, moet het klepje na een minuut of twee loskomen. Vervolgens heb je na wat schroeven toegang tot de interne hardware.

Wat opvalt is dat de accu een stuk lastiger is te verwijderen dan bij bijvoorbeeld de Galaxy S5. Je moet verstand van zaken hebben, wil je voorkomen dat je schade aanbrengt aan de interne hardware. Ook is het opslaggeheugen niet meer uitbreidbaar met een micro-sd-kaartje. Meer foto’s van de binnenkant van de S6 vind je op deze pagina.

Samsung Galaxy S6 reserveren

De Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge zijn vanaf 10 april verkrijgbaar in Nederland voor respectievelijk 699 en 849 euro voor het model met 32GB aan opslag. Je kunt beide smartphones nu al reserveren, zodat je zeker weet dat je ze als eerste in huis hebt. De beste aanbiedingen voor de reguliere S6 vind je hieronder. Bekijk ook aanbiedingen voor de Galaxy S6 Edge met abonnement.

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 299,-

Bekijken

Het laatste nieuws over de Galaxy S6

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S6
Samsung Galaxy S6

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu