Samsung brengt update uit voor Galaxy S6 en S6 Edge
Redactie

Samsung heeft vanochtend een update uitgebracht voor de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge. Deze heeft een omvang van 250MB en brengt voornamelijk kleine verbeteringen met zich mee.

Dit brengt de Galaxy S6 update

samsung galaxy s6 updateDe Galaxy S6 update verbetert de stabiliteit en prestaties van zowel de S6 als S6 Edge en moet ervoor zorgen dat de vingerafdrukherkenning beter werkt. Verder is er een nieuwe voorziening toegevoegd in de Foto-editor en is de compatibiliteit met accessoires verbeterd. Tot slot heeft Samsung aanpassingen gedaan aan de interfaces van de mail-app, muziekspeler, S Planner en andere apps. Gezien de grootte van de update wordt geadviseerd om deze via wifi te downloaden.

De nieuwe vlaggenschepen van Samsung zijn vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland. De 32GB-versies starten bij 699 euro (Galaxy S6) en 849 euro (Galaxy S6 Edge). De modellen met  64 en 128GB opslagruimte zijn respectievelijk 100 en 200 euro duurder.

De beste Galaxy S6 aanbiedingen

Hieronder hebben we de beste Galaxy S6 aanbiedingen met abonnement op een rijtje gezet. Het nieuwe Samsung-toestel haal je gratis in huis vanaf 41 euro per maand.

De beste Galaxy S6 Edge aanbiedingen

Wil je de Galaxy S6 Edge gratis  bestellen, dan kun een tweejarig abonnement overwegen vanaf 45 euro per maand. De Galaxy S6 als S6 Edge zijn ook los verkrijgbaar.

Het laatste nieuws over de Galaxy S6

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.