‘Samsung verkoopt ruim 55 miljoen Galaxy S6-exemplaren in 2015’
Redactie

De Samsung Galaxy S6 verkopen en die van de S6 Edge  passeren  dit jaar de 55 miljoen, zo voorspelt onderzoeksbureau DRAMeXchange. Eerder deze maand ging  een analist van CitiBank nog uit van  46 miljoen keer verkochte exemplaren.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Verwachting Galaxy S6 verkopen naar boven bijgesteld

samsung galaxy s6 verkopenNaar verwachting gaan er in de eerste drie maanden na de release zo’n 22 miljoen telefoons over de toonbank. De voorspelling over de Galaxy S6 verkopen is naar boven bijgesteld nadat het toestel (en de Edge-variant) goed werden ontvangen door het publiek. Ook werd eerder deze maand bekend dat Samsung een recordaantal van 20 miljoen bestellingen van providers heeft ontvangen voor de toestellen. Met 15 miljoen bestellingen zou de reguliere Galaxy S6 het populairst zijn. Samsung heeft de productie van de toestellen naar verluidt opgeschroefd.

Daarmee lijkt het erop dat de Galaxy S6 het beter gaat doen dan zijn voorganger, die in dezelfde periode vorig jaar 12 miljoen keer verkocht. De Galaxy S5 haalde in zijn eerste maand een verkooprecord, maar bleek toch minder populair dan de Galaxy S4. Uiteindelijk verkocht Samsung 40 procent minder Galaxy S5-telefoons dan verwacht en werd 2014 in mineur afgesloten.

Reserveer de Galaxy S6

Vanaf 10 april zijn de Galaxy S6 en S6 Edge ook in Nederland en België verkrijgbaar. De instapmodellen met 32GB opslag kosten respectievelijk 699 en 849 euro. Hieronder kun je de beste Galaxy S6 aanbiedingen bekijken in combinatie met een abonnement.

Ook de Samsung Galaxy S6 Edge bestellen is al mogelijk. De scherpste en meest actuele prijzen vind je hieronder.

Het laatste nieuws over Samsung

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.