De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Gerucht: Samsung Galaxy S7 wordt in januari aangekondigd

Wouter Nijsen
19 oktober 2015, 17:31
1 min leestijd
Gerucht: Samsung Galaxy S7 wordt in januari aangekondigd

De Samsung Galaxy S7 wordt mogelijk eerder aangekondigd dan verwacht. Volgens het Zuid-Koreaanse ETnews onthult Samsung het nieuwe vlaggenschip al in januari.

Lees verder na de advertentie.

‘Galaxy S7 aankondiging in januari’

Volgens de bron is de exacte datum 19 januari, al bestaan hier nog twijfels over. Daarnaast zou de Galaxy S7 in twee varianten verschijnen, waarvan de ontwerpen al in september zijn afgerond. Hierbij gaat het onder meer om een  variant die  gebruikmaakt van slechts één chip, die hierdoor efficiënter werkt. Daarnaast is de verwachting dat van de smartphone, net als bij de Galaxy S6, ook een Edge-versie wordt uitgebracht.

galaxy s6 edge+

Wat we weten over de Samsung Galaxy S7

Langzaam maar zeker komen we steeds meer te weten over het aanstaande vlaggenschip van Samsung. Zo krijgt de Galaxy S7 volgens eerdere berichten een drukgevoelig scherm, dat we bijvoorbeeld kennen van Apples iPhone 6S. Daarnaast is de verwachting dat de S7 is voorzien van een usb-c-poort, waarmee het toestel kan worden opgeladen, en een dubbele camera met een maximale resolutie van 20 megapixels.

Waarschijnlijk wordt de Samsung Galaxy S7 in verschillende regio`s uitgebracht met elk een andere chip. Hierbij gaat het om de Exynos 8890, Exynos 7422 en de Snapdragon 820 van Qualcomm. Verder is het aannemelijk dat de Galaxy S7 standaard draait op Android 6.0 Marshmallow en beschikt over  een volledig metalen behuizing. Met zo`n behuizing zou Samsung de bouwkwaliteit van zijn vlaggenschepen verder willen verbeteren.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron: ETnews
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu