De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

‘Stevige Galaxy S7 Active te zien op gelekte foto’s’

Wouter Nijsen
6 mei 2016, 15:22
1 min leestijd
‘Stevige Galaxy S7 Active te zien op gelekte foto’s’

Al een tijdje gaan er geruchten over de Samsung Galaxy S7 Active. Vandaag zijn er nieuwe foto`s gelekt, waar het stevige design van de smartphone op te zien is.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de Galaxy S7 Active foto`s

De beelden afkomstig van het onbekende Samsung VN en geven een indruk van hoe het toestel eruit komt te zien. Vooral opvallend is de rubberen achterkant, waarmee de smartphone een stuk steviger is dan de Galaxy S7 en S7 Edge. Deze toestellen zijn stof- en waterdicht, maar door de glazen behuizing minder goed bestand tegen vallen.

Waar de Galaxy S6 Active nog werd omhelst door een metalen rand, is dit bij de S7 Active vervangen door rubber en polycarbonaat. Dit moet er vooral voor zorgen dat de smartphone geen schade oploopt als hij uit je hand glipt. De achterkant van de smartphone zou verwijderbaar zijn, maar het is nog onduidelijk of dit ook voor de accu geldt.

Hoogstwaarschijnlijk beschikt de Galaxy S7 Active over grotendeels dezelfde specs als de reguliere S7. De smartphone wordt mogelijk  aangedreven door de Snapdragon 820-chip met 4GB aan RAM. Ook zou een vingerafdrukscanner aanwezig zijn, die is verwerkt in de homeknop aan de voorkant. De IP68-certificatie maakt het toestel stof- en waterdicht.

Het is echter de vraag of de Samsung Galaxy S7 Active ook in de Benelux wordt uitgebracht. Zijn voorganger  verscheen alleen in de Verenigde Staten en door het logo van de provider AT&T aan de achterkant, lijkt het er op  dat ook dit toestel vooral voor de Amerikaanse markt is bedoeld.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron: Samsung VN
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu