De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Dit zijn de specs van de Samsung Galaxy S7 Active’

Wouter Nijsen
24 mei 2016, 9:06
2 min leestijd
‘Dit zijn de specs van de Samsung Galaxy S7 Active’

De afgelopen weken is al het een en ander gelekt over de Samsung Galaxy S7 Active. Beroepslekker Evan Blass heeft nu alle specificaties gepubliceerd op VentureBeat.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy S7 Active specs

Volgens Blass is het design van de stevige smartphone nauwelijks veranderd ten opzichte van zijn voorganger, maar is hij met 9,9 millimeter wel een stukje dikker geworden. Ook is het toestel iets zwaarder (185 vs 170 gram). De specificaties zijn veelbelovend, wat vooral komt door de accu, die een flinke upgrade heeft gekregen. De accucapaciteit bedraagt 4000 mAh en daarmee lijkt het toestel meerdere dagen op één lading vooruit te kunnen. Ter vergelijking: de Galaxy S6 Active beschikt over een 3500 mAh-accu.

galaxy s7 active render

Daarnaast is de Galaxy S7 Active voorzien van een 5,1 inch-scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Onder de motorkap is een Snapdragon 820-chip, 4GB RAM en 32 GB aan opslagruimte aanwezig. De stevige telefoon is hiermee even krachtig dan de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge, die logischerwijs wel zijn voorzien van een fraaier ontwerp.

Ook beschikt de smartphone over Android 6.0 (Marshmallow) en een 12 megapixel-camera met de zogeheten dualpixel-technologie, die ervoor zorgt dat je ook in het donker mooie foto`s maakt. Aan de voorkant bevindt zich een 5 megapixel-camera.

Voorlopig niet naar Europa

De Samsung Galaxy S7 Active wordt hoogstwaarschijnlijk volgende maand in de Verenigde Staten gelanceerd. Het is echter nog maar de vraag of het toestel ook in Europa wordt uitgebracht. Zijn voorganger, de Galaxy S6 Active, verscheen vorig jaar alleen in de VS en Samsung Nederland liet destijds aan Android Planet weten de smartphone hier niet  uit te brengen. Mogelijk is dit dus opnieuw het geval. Voorlopig moeten we het doen met de ‘normale’  Galaxy S7, die de afgelopen maanden iets  in prijs is gedaald. Hieronder vind je de beste aanbiedingen voor een Galaxy S7 met abonnement of als los toestel.

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 215,98

Bekijken

Los refurbished

€ 94,99

Bekijken

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron: VentureBeat
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu