Tip: tijdelijk 75 euro cashback bij aankoop Galaxy S7 Edge

De Samsung Galaxy S7 Edge is de komende weken een flink stuk goedkoper. Met een speciale cashback actie krijg je 75 euro terug bij aankoop van de high-end gebogen Android-smartphone.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Galaxy S7 Edge cashback-actie

Om mee te doen aan de Galaxy S7 Edge cashback-actie, moet je het toestel tussen 6 maart en 2 april kopen bij één van de deelnemende webwinkels. Vervolgens kun je je aankoop registreren via de site van Samsung, en krijg je binnen enkele weken 75 euro teruggestort op je rekening.

Let wel goed op bij je aankoop, want sommige webwinkels halen hun toestellen uit het buitenland. Dan heb je géén recht op korting. Bij de meeste webshops wordt duidelijk aangegeven als de kortingsactie van toepassing is op jouw toestel. Je kunt hieronder de beste Galaxy S7 Edge aanbiedingen vinden. Inclusief de cashback-korting is het toestel bij veel winkels al voor net iets meer dan 500 euro te krijgen.

Samsung Galaxy S7 Edge
9,0
Welke Samsung Galaxy S7 Edge wil je?
Selecteer:
Sim only nodig?

De gewone Samsung Galaxy S7 is helaas uitgesloten van de cashback-actie, al is deze variant van zichzelf al iets goedkoper. Zo kun je het toestel bij enkele winkels al voor zo’n 500 euro vinden. Deze Galaxy S7 beschikt over bijna exact dezelfde hardware, maar heeft een iets kleiner, ongebogen scherm.

Galaxy S8 details

Meer over de Samsung Galaxy S7 Edge

De Samsung Galaxy S7 Edge is inmiddels bijna een jaar oud, maar behoort nog altijd tot de beste Android-smartphones van het moment. Dat komt onder andere door het grote 5,5 inch amoled-scherm, dat helder is en een zeer hoge resolutie biedt. De 12 megapixel-camera achterop is voorzien van een speciale Dual Pixel-sensor, die ook in situaties met weinig licht nog mooie foto’s schiet.

Wel lijkt Samsung met deze actie de magazijnvoorraden van de Galaxy S7 Edge te willen verkleinen, vlak voordat het bedrijf met een nieuw model komt. Op 29 maart wordt namelijk de Samsung Galaxy S8 al officieel gepresenteerd. De verwachting is dat het nieuwe vlaggenschip vanaf eind april in de winkels ligt. De Samsung Galaxy S8 Plus, voorzien van een iets groter scherm, verschijnt gelijktijdig.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.