De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Gerucht: Galaxy S7 krijgt tóch micro-sd, usb-c en drukgevoelig scherm

Gijs Ettes
14 december 2015, 11:54
2 min leestijd
Gerucht: Galaxy S7 krijgt tóch micro-sd, usb-c en drukgevoelig scherm

In tegenstelling tot eerdere geruchten krijgt de Samsung Galaxy S7 tóch een micro-sd-slot en een usb-c-poort. Ook zou de smartphone voorzien worden van een irisscanner, zo meldt The Wall Street Journal.

Lees verder na de advertentie.

Implementeert Samsung deze  Galaxy S7 features?

De geruchten rondom de Galaxy S7 volgen elkaar in rap tempo op en lijken elkaar steeds meer tegen te spreken. De betrouwbare zakenkrant The Wall Street meldt nu dat het vlaggenschip van Samsung toch een slot een micro-sd-kaart krijgt, waardoor gebruikers de mogelijkheid hebben om de opslag uit te breiden. Ook voorziet Samsung het toestel naar verluidt van een usb-c-poort, waarmee de accu na 30 minuten opladen genoeg stroom moet hebben om de dag door te komen. Afgelopen weekend leek het er nog op dat Samsung beide Galaxy S7 features had geschrapt.

Galaxy S7 features

Een andere interessante toevoeging zou een irisscanner zijn, die gebruikt kan worden voor de ontgrendeling van het toestel. Of die  de vingerafdrukscanner gaat vervangen, is echter onduidelijk. Verder zou de Galaxy S7 beschikken over een drukgevoelig scherm, al is onduidelijk wat Samsung hiermee van plan is.

Het scherm van de iPhone 6S is ook drukgevoelig en geeft gebruikers de mogelijkheid om snelmenu`s en voorvertoningen van berichten en websites op te roepen. Ook de Mate S van Huawei kan verschillende niveaus van druk onderscheiden, al is in de Benelux alleen de versie  met een regulier scherm verschenen.

Verwachte Galaxy S7 release

Waarschijnlijk kondigt Samsung de Galaxy S7 tijdens het Mobile World Congress in Barcelona  (22 -25  februari) aan. De verwachting is dat het toestel vanaf  maart 2016 verkrijgbaar wordt. De S7 zou in vier verschillende versies verschijnen, waaronder een Edge-variant met gebogen schermranden. Volgens de laatste berichten wordt de camera verbeterd, waardoor deze betere foto`s schiet bij weinig licht. Ook moet de cameralens van het nieuwe toestel niet meer  uitsteken.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu