De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

‘Samsung Galaxy S7 duikt op in het wild’

Jarno Stinissen
8 februari 2016, 17:19
1 min leestijd
‘Samsung Galaxy S7 duikt op in het wild’

De Samsung Galaxy S7 mag dan nog niet officieel aangekondigd zijn, de eerste gelekte foto van het nieuwe vlaggenschip is mogelijk al een feit.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de Samsung Galaxy S7 foto

Samsung Galaxy S7 foto

Op de foto is vermoedelijk de achterkant van de nieuwste Galaxy-telg te zien. Wat vooral opvalt aan het ontwerp van de smartphone is de achterkant. Die  is licht gebogen, vergelijkbaar met de Galaxy Note 5.  Verder valt op dat de lens van de 12 megapixel-camera bijna net zo vlak is als de achterkant. Dit in tegenstelling tot de Galaxy S6, waarbij de lens relatief veel uitstak. De kleur van de cameramodule is hetzelfde als de rest van de achterkant. Er moet wel bij gezegd worden dat het hier waarschijnlijk gaat om een prototype; mogelijk ziet het retailmodel er iets anders uit.

In Europa wordt de Galaxy S7 naar verluidt voorzien van Exynos 8890-chipset, die zowel krachtiger als energiezuiniger is dan de chip in de Galaxy S6. Verder krijgen de S7 en S7 Edge grotere accu’s met capaciteiten van respectievelijk 3000 en 3600 mAh. Danzkij een snellaadfunctie moet het accupercentage binnen een half uur van 0 naar 80 procent stijgen.

Om er zeker van te zijn of we op deze foto daadwerkelijk de S7 zien, moeten we nog even geduld hebben. Samsung zal de S7 en S7 Edge waarschijnlijk voorafgaand aan het Mobile World Congress presenteren. Het bedrijf organiseert daarvoor op 21 februari een speciaal event.

Tip: houd Android Planet in de gaten voor de laatste informatie over Galaxy S7 kopen en Galaxy S7 Edge kopen. Zodra de toestellen verkrijgbaar zijn in de Benelux, lees je het hier! Ook zetten we de beste prijzen en aanbiedingen voor je op een rijtje.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu