De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

`Samsung brengt Galaxy S7 in drie schermformaten uit‘

Gijs Ettes
29 december 2015, 12:12
2 min leestijd
`Samsung brengt Galaxy S7 in drie schermformaten uit‘

Dat Samsung waarschijnlijk meerdere versies van de Galaxy S7 uitbrengt, was al min of meer bekend. Volgens GSMArena kunnen we het nieuwe vlaggenschip in drie formaten verwachten: 5,1 inch, 5,5 inch en 6 inch.

Lees verder na de advertentie.

‘Samsung maakt vier verschillende Galaxy S7 modellen’

Er gaat de laatste tijd geen week voorbij dat er geen gerucht over de Galaxy S7 de kop opsteekt. Zo berichtten we eerder al dat Samsung naar verluidt 5 miljoen exemplaren van het toestel produceert voor de release en dat de adviesprijs van de S7 mogelijk lager wordt dan die van zijn voorganger. De aankondiging van het vlaggenschip vindt waarschijnlijk tijdens het Mobile World Congress plaats, waar Samsung vorig jaar ook de Galaxy S6 en S6 Edge uit de doeken deed. De volgende editie vindt plaats van 22 tot en met 25 februari 2016.

GSMArena meldt dat de Galaxy S7 in drie formaten verschijnt, waaronder een reguliere versie met een 5,1 inch-scherm en een Edge-variant met een gebogen 5,5 inch-scherm. Daarnaast zou Samsung een Plus-versie van 6 inch uitbrengen die met of zonder gebogen schermranden verkrijgbaar wordt. In totaal zouden er dus vier Galaxy S7 modellen zijn om uit te kiezen. GSMArena baseert zich op informatie van een fabrikant van smartphonehoesjes; Samsung zelf heeft niet op de geruchten gereageerd.

Wat specificaties betreft, is er ook al de nodige onofficiële informatie beschikbaar. Volgens de laatste berichten heeft de Galaxy S7 de beschikking over een micro-sd-slot, usb-c-poort en een drukgevoelig scherm. Net als bij de iPhone 6S moet je daarmee specifieke acties kunnen uitvoeren door harder of zachter op het scherm te drukken. Onderhuids zijn waarschijnlijk Samsungs eigen Exynos 8890-chipset en 4GB aan RAM te vinden. Ook zou er een vernieuwde 20 megapixel-camera aan boord zijn en een verbeterde versie van TouchWiz. Samsung werkt naar verluidt samen met Google om zijn skin te optimaliseren, zodat deze soepeler werkt en meer in lijn is met stock-Android.

Het laatste nieuws over  de Galaxy S7

Bron: GSMArena
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu