De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Samsung Galaxy S7 verschijnt mogelijk nog dit jaar

Wouter Nijsen
8 augustus 2015, 15:08
1 min leestijd
Samsung Galaxy S7 verschijnt mogelijk nog dit jaar

De Samsung Galaxy S7 verschijnt mogelijk nog dit jaar. Samsung zou het ontwikkelingsproces hebben aangepast, waardoor het toestel eerder op de markt gebracht kan worden.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy S7 ontwikkeling

Dat meldt het Koreaanse Asia Today op basis van anonieme bronnen. Volgens de bron zou Samsung eerder klaar zijn met de Galaxy S7 omdat er wordt gekozen voor een sneller ontwikkelingsproces. Het bedrijf maakt normaliter gebruik van de zogenoemde Waterfall-methode. Dit is een precieze  maar relatief trage manier van ontwikkelen. Samsung zou voor de Galaxy S7 de snellere Agile-methode hanteren, wat betekent dat de ontwikkeling in december  kan worden afgerond. Mogelijk krijgen we het toestel dus nog dit jaar te zien.

galaxy s6 review

Eerder verscheen het gerucht dat Samsung de Galaxy S7 dit jaar zou willen uitbrengen om te concurreren met de iPhone 6S. Dit toestel verschijnt waarschijnlijk in september, al is het onwaarschijnlijk dat de S7 dan al wordt uitgebracht. Wel staat er voor 13 augustus een Unpacked-evenement gepland waar waarschijnlijk de Samsung Galaxy S6 Edge+ en Galaxy Note 5 worden onthuld.

Meer over de Samsung Galaxy S7

Er is nog maar weinig over de Galaxy S7 bekend. Hoewel er nog geen specificaties zijn gelekt, is het aannemelijk dat het toestel weer wordt voorzien van high-end specs en de nieuwste Android-versie. Wellicht dat er  ook een vernieuwde en simpelere versie van TouchWiz aanwezig is. Het design lijkt waarschijnlijk op dat van de Galaxy S6, die zich kenmerkt door de fraaie metalen behuizing en krasbestendig glas.

Het laatste nieuws over Samsung

Bron: Asia Today
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu