De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Samsung Galaxy S7 opslag uitbreidbaar met micro-sd-kaart’

Gijs Ettes
23 november 2015, 13:13
2 min leestijd
‘Samsung Galaxy S7 opslag uitbreidbaar met micro-sd-kaart’

In tegenstelling tot zijn voorganger is de Samsung Galaxy S7 opslag mogelijk weer uitbreidbaar met een micro-sd-kaartje. Of ook de accu verwisselbaar wordt, zoals bij de Galaxy S5 het geval, is niet duidelijk.

Lees verder na de advertentie.

Dit weten we over de Galaxy S7

Volgens de laatste geruchten brengt Samsung de Galaxy S7 uit in twee varianten: een `platte` variant met een 5,2 inch-scherm en een grotere Edge-versie waarvan het scherm (5,7 inch) aan de boven- en onderkant is gebogen. Ook de schermranden aan de linker- en rechterzijde zouden gebogen zijn, net als bij de Galaxy S6 Edge en S6 Edge+.

Vorige maand doken onderstaande renders op die een indruk geven van hoe dit er mogelijk uitziet. Wellicht  bieden de schermranden meer mogelijkheden om de interface te bedienen. Op de schermrand van de Galaxy S6 Edge(+) kunnen gebruikers bijvoorbeeld  snelkoppelingen naar veelgebruikte apps en contacten plaatsen. Ook kan de rand in een bepaalde kleur oplichten als favoriete contacten bellen.

Eerder deze maand verscheen  op het sociale netwerk Weibo het bericht dat Samsung mogelijk plannen heeft  om de Galaxy S7 met een lager prijskaartje te introduceren dan de Galaxy S6. Door de prijs met tien  procent te verlagen, zou het bedrijf beter kunnen concurreren op de smartphonemarkt. Het bedrijf heeft veel last opkomende Chinese fabrikanten als Xiaomi en Huawei, die een steeds groter aandeel op de (mondiale) markt pakken.

Mogelijk  wordt het nieuwe vlaggenschip van Samsung al begin volgend jaar uitgebracht. Bronnen uit Zuid-Korea spreken over een aankondiging in januari. Afhankelijk van de regio zou de S7 voorzien zijn van een krachtige Exynos 8- of Snapdragon 820-chip, 4GB aan RAM, usb-c-ondersteuning en een verbeterde 20 megapixel-camera. Ook lijkt het aannemelijk dat het toestel standaard op Android 6.0 Marshmallow draait.

Geen zin om op de Galaxy S7 te wachten? Zijn voorganger is de afgelopen tijd sterk in prijs verlaagd en via onderstaande aanbieders goedkoop te bestellen.

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 299,-

Bekijken

Los refurbished

€ 121,99

Bekijken
Bron: HDBlog.it
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu