De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Samsung Galaxy S7 en S7 Edge populairder dan verwacht’

Redactie
10 maart 2016, 9:45
2 min leestijd
‘Samsung Galaxy S7 en S7 Edge populairder dan verwacht’

Er zijn meer pre-orders van de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge dan Samsung van tevoren had verwacht. Dat meldt  Koh Dong-jin, directeur van de mobiele divisie van het bedrijf.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy S7 populair

De directeur liet dit weten tijdens de officiële lancering van de toestellen in Seoul, Zuid-Korea. De Samsung Galaxy S7 is vanaf morgen in de Benelux te koop. Tijdens zijn presentatie liet Dong-jin zich niet uit over aantallen of behaalde verkoopdoelen. Wel zei hij dat Samsung verwacht dat de verkopen in China dankzij de Galaxy S7 weer  aantrekken.

galaxy s7 populair

China is voor veel smartphonefabrikanten  één van de belangrijkste afzetmarkten. De markt daar is echter zo goed als verzadigd, mede dankzij goedkopere fabrikanten als Xiaomi, die goede smartphones tegen een lagere prijs aanbieden. Daarnaast ligt Samsung wat verkoopaantallen betreft de laatste tijd ver achter op zijn concurrenten.

Samsung Galaxy S7 bestellen

De Samsung Galaxy S7 is nog tot en met vandaag te pre-orderen.  Samsung heeft zijn nieuwe vlaggenschip van een aantal belangrijke verbeteringen voorzien. Zo is de smartphone nu stof- en waterbestendig, waarbij de volledig metalen behuizing behouden blijft. Het 5,1 inch-super-amoled-scherm heeft een resolutie van 2560 bij 1440 pixels en de Exynos 8890-chipset wordt bijgestaan door 4GB RAM. Daarnaast is het mogelijk om een micro-sd-kaartje in de S7 te plaatsen, voor de opslag  van video’s, foto’s en andere data.

→ Lees onze uitgebreide Samsung Galaxy S7 en S7 Edge review of check hieronder de videoreview

Als je vandaag nog een pre-order voor een Samsung Galaxy  S7 abonnement plaatst, ontvang je bij je bestelling  een Samsung Gear VR  (t.w.v 99 euro). Check hieronder de beste aanbiedingen voor het  nieuwe toptoestel van Samsung.

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 229,99

Bekijken

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron: Reuters
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu