De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Samsung schroeft productie Galaxy S7 flink op

Gijs Ettes
26 februari 2016, 13:59
2 min leestijd
Samsung schroeft productie Galaxy S7 flink op

Samsung maakt 17,2 miljoen exemplaren van de Galaxy S7 en S7 Edge voor het eerste kwartaal dat de toestellen verkrijgbaar zijn. Het bedrijf verwacht dat de S7-serie beter gaat verkopen dan zijn voorgangers.

Lees verder na de advertentie.

Dat meldt het Koreaanse ETNews. Naar verluidt zijn er van de Galaxy S6 en S4 in het eerste kwartaal na verschijning 15,8 en 15,2 miljoen stuks geproduceerd. De cijfers duiden niet op de daadwerkelijke verkopen, maar zijn een indicatie dat Samsung meer vertrouwen heeft in de Galaxy S7. Het bedrijf zou 9,9 miljoen exemplaren van het reguliere model maken en 7,3 miljoen Galaxy S7 Edge-modellen. Beide toestellen worden op 11 maart uitgebracht in de Benelux voor respectievelijk 699 en 799 euro.

samsung galaxy s7 productie

Tijdens het Mobile World Congress konden we al even aan de slag met de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge, waarbij opviel dat Samsung goed heeft geluisterd naar feedback van gebruikers en critici. Zo zijn de telefoons niet alleen een stuk krachtiger, maar ook stof- en waterbestendig, voorzien van micro-sd-ondersteuning en een cameralens die nauwelijks uitsteekt. De 5,1 inch-Galaxy S7 en 5,5 inch-Galaxy S7 Edge hebben bovendien een licht aangepast design dat een stukje degelijk aanvoelt. Ook de accucapaciteit is flink toegenomen. Lees er meer over in onze Galaxy S7 review.

Twijfel je over het Samsung-toestel of de nieuwe topper van LG, check dan onze vergelijkingsartikel Galaxy S7 vs LG G5. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van de toestellen op een rij.

Samsung Galaxy S7 reserveren

Hoewel de nieuwe vlaggenschepen van Samsung nog niet verkrijgbaar zijn, kun je wel al de Galaxy S7 reserveren. Bestel je het toestel los of met een abonnement, dan krijg je er gratis een Samsung Gear VR bij. Bekijk ook de Galaxy S7 Edge aanbiedingen om te zien waar je dit  toestel het goedkoopst kunt bestellen.

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 359,-

Bekijken
Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 Edge prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 297,-

Bekijken

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron: ETNews
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu