De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Codenaam en eerste specs Samsung Galaxy S7 bekend’

Redactie
10 september 2015, 15:25
1 min leestijd
‘Codenaam en eerste specs Samsung Galaxy S7 bekend’

Sammobile onthult op basis van anonieme bronnen de codenaam van de verwachte Samsung Galaxy S7: Project Lucky. Daarnaast heeft het Samsung-blog  nieuwe informatie over de specs van het toestel in handen weten te krijgen.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy S7 specs: snellere chipset en geheugen

Lucky verwijst hoogstwaarschijnlijk naar geluksgetal nummer zeven en het serienummer van de volgende Galaxy-toestellen. De Galaxy S7 wordt zoals het er nu naar uitziet, uitgerust met Samsungs eigen chip, de nieuwe Exynos 8890-chip met een kloksnelheid van  2,3 GHz. In enkele landen, waaronder waarschijnlijk de VS, zal deze chip vervangen worden door de Snapdragon 820-chip, ter ondersteuning van de lokale mobiele netwerken.

galaxy s6 edge+

De Galaxy S7 wordt getest met Samsungs snelle UFS 2.0-flashgeheugen, maar het gerucht gaat ook dat de Galaxy S7 weer de mogelijkheid krijgt voor het ondersteunen van micro-sd-kaarten. Iets wat bij de Galaxy S6 niet mogelijk was en waardoor de opslagcapaciteit van je telefoon niet uitgebreid kon worden.

Een derde spec die werd onthuld is de 20 megapixel-camera met een isocell-sensor en snellere autofocus.  Eerder werd al bekend dat de Galaxy S7 waarschijnlijk zal draaien op Android 6.0 Marshmallow. Dit nieuwe Android-besturingsprogramma wordt  dit  najaar uitgerold. Ook zou Samsung al  flexibele schermen hebben besteld, wat erop duidt dat de S7 weer gebogen schermranden krijgt.

Verwachte  Galaxy S7 release

Wanneer de Galaxy S7 verschijnt is nog onbekend, maar verwacht wordt dat de lancering plaatsvindt tijdens het Mobile World Congress in Barcelona (februari 2016). Er is echter ook een kans dat Samsung het vlaggenschip eerder onthult en uitbrengt: het bedrijf zou voor de S7 een snellere ontwikkelingsmethode hanteren, waardoor een release in december mogelijk is.

Lees het laatste nieuws over de Galaxy S7

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu