De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Samsung maakt 5 miljoen Galaxy S7-toestellen’

Gijs Ettes
28 december 2015, 9:00
2 min leestijd
‘Samsung maakt 5 miljoen Galaxy S7-toestellen’

Samsung is van plan om aanvankelijk 5 miljoen exemplaren van de Galaxy S7 te maken. De laten anonieme bronnen weten aan de Zuid-Koreaanse Electronic Times.

Lees verder na de advertentie.

Samsung maakt 5 miljoen Galaxy S7 toestellen

Voor de introductie van Samsungs vlaggenschip, die naar verluidt plaatsvindt in februari 2016, zouden er 5 miljoen Galaxy S7 toestellen worden geproduceerd. Het nieuwe toestel zal in twee versies verschijnen: een `platte` 5,2 inch-versie en een grotere 5,5 inch-variant met gebogen schermranden. Van eerstgenoemde worden naar verwachting 3,3 miljoen exemplaren gemaakt, de Edge-variant zal aanvankelijk in een oplage van 1,6 miljoen stuks verschijnen. Samsung zelf heeft niet op het bericht gereageerd.

Vorige week werd bekend dat de Samsung Galaxy S7 mogelijk vanaf maart in de winkels ligt. Het is aannemelijk dat Samsung zijn nieuwe vlaggenschip tijdens het Mobile World Congress (22 – 25 februari) uit de doeken doet, waarna een daadwerkelijke release niet meer lang op zich laat wachten. In tegenstelling tot zijn voorganger is de Galaxy S7 mogelijk voorzien van een micro-sd-slot, usb-c-poort en een drukgevoelig scherm. Net als bij de iPhone 6S moet je daarmee specifieke acties kunnen uitvoeren door harder of zachter op het scherm te drukken.

De S7 wordt verder naar verluidt aangedreven door de nieuwe Exynos 8890-chipset en 4GB aan RAM. Ook zou er een vernieuwde 20 megapixel-camera aan boord zijn en een verbeterde versie van TouchWiz. Samsung zou de samenwerking met Google zijn aangegaan om zijn Android-skin te optimaliseren.

Check de Galaxy S7 videoreview

In onderstaande video komen de belangrijkste vernieuwingen van de Galaxy S7 aanbod. Waaronder de stof- en waterbestendige behuizing, het uitbreidbare geheugen, het always-on-display en de vernieuwde 12 megapixel-camera. Daarnaast praten we je kort bij over aanpassingen die Samsung heeft gedaan aan de software. In de geschreven Galaxy S7 review gaan we daar overigens uitgebreider op in.

Het laatste nieuws over Samsung

Bron: Reuters
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu