Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘Samsung lanceert upgradeprogramma met Galaxy S7’

Wouter Nijsen
27 januari 2016, 15:08
2 min leestijd
‘Samsung lanceert upgradeprogramma met Galaxy S7’

Samsung komt met  een upgradeprogramma dat gelijktijdig met de release van de Galaxy S7 beschikbaar komt. Met het programma krijgen gebruikers tegen een maandelijks  bedrag elk jaar het nieuwste Samsung-toestel.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy S7 upgradeprogramma

Dat claimt  de Zuid-Koreaanse website ETNews. Volgens de bron wordt het upgradeprogramma in maart beschikbaar gemaakt.  In die maand  wordt ook de Galaxy S7 uitgebracht, dus gebruikers van dit toestel zijn dan de eersten die van het programma gebruik kunnen maken. Het lijkt erop dat het upgradeprogramma eerst in Zuid-Korea wordt gelanceerd, waarna een release in de Verenigde Staten en andere landen moet volgen.

Galaxy S7-geruchten

Een upgradeprogramma zou een logische zet zijn van Samsung. Vorig jaar kwam concurrent Apple namelijk met  het iPhone Upgrade Plan. Met dit programma probeert het bedrijf  toestellease nieuw leven in te blazen door gebruikers tegen een leaseplan elk jaar de nieuwste iPhone te geven. Het upgradeprogramma heeft wel een nadeel. In een jaar tijd betaal je flink voor een smartphone, maar die moet je dan wel weer inleveren.

Meer over de Galaxy S7

Als Samsung daadwerkelijk een upgradeprogramma lanceert, dan horen we dat rond de release van de Galaxy S7. Het nieuwe vlaggenschip wordt hoogstwaarschijnlijk tijdens het Mobile World Congress (22 – 25 februari) aangekondigd, waarna  de Amerikaanse release op 11 maart moet plaatsvinden. De verwachting is dat het niet veel langer duurt voordat de S7 ook naar de Benelux komt.

Naast een reguliere Galaxy S7 (5,1 inch) wordt waarschijnlijk ook een S7 Edge  (met gebogen schermrand) en de S7 Edge+ (5,7 inch) onthuld. Hoewel het uiterlijk van de versies afwijkt, zijn ze onderhuids identiek. Zo zou de S7 aangedreven worden door de nieuwe  Exynos 8890-chip met 4GB RAM en minstens 32GB opslag. Ook wordt de S7 uitgerust met een vernieuwde 12 megapixel-camera en een stof- en waterdichte behuizing.

Tip: houd Android Planet in de gaten voor de laatste informatie over Galaxy S7 kopen en Galaxy S7 Edge kopen. Zodra de toestellen verkrijgbaar zijn in de Benelux, lees je het hier! Ook zetten we de beste prijzen en aanbiedingen voor je op een rijtje.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron: ETNews
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu