Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘Samsung verkoopt 25 miljoen Galaxy S7-exemplaren’

Wouter Nijsen
14 juni 2016, 9:03
2 min leestijd
‘Samsung verkoopt 25 miljoen Galaxy S7-exemplaren’

De Samsung Galaxy S7 verkopen en die van de S7 Edge passeren deze maand de 25 miljoen. Dat meldt PhoneArena op basis van Zuid-Koreaanse bronnen.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy S7 verkopen

Hoewel de verkopen van de Galaxy S7 en de S7 Edge na de lancering iets zijn teruggelopen, gaat het nog steeds goed met de toestellen. Het persbureau Yonhap verwacht dat Samsung aan het einde van deze maand 25 miljoen exemplaren van de Galaxy S7 (Edge) heeft verkocht. Een aantal weken na de release waren de toestellen al meer dan 10 miljoen keer verkocht. Momenteel zou de Edge-versie beter verkopen dan de reguliere S7.

galaxy s7 klein

Samsung zou het succes van de Galaxy S7 te danken hebben aan drie zaken: de agressieve marketing van het bedrijf, de kwaliteit van de toestellen zelf en de vroege lancering. Vooral dat laatste lijkt flink mee te hebben geholpen. Samsung onthulde zijn vlaggenschip tijdens het Mobile World Congress in februari, en bracht het toestel vervolgens een maand later wereldwijd uit. De concurrent  LG G5, die ook tijdens MWC werd gepresenteerd, kreeg pas later een officiële release.

Meer over de Samsung Galaxy S7

De Galaxy S7 en S7 Edge zien er misschien hetzelfde uit als hun voorgangers, maar dat betekent niet dat er geen vernieuwingen aanwezig zijn. Zo is het nieuwste vlaggenschip stof- en waterdicht en is de camera flink verbeterd, waardoor de telefoon  bijvoorbeeld betere foto`s in het donker schiet.

Ook de overige specs zijn van een upgrade voorzien. De Galaxy S7 wordt aangedreven door een krachtige Exynos 8990-chip met 4GB RAM en 32GB opslag. Het scherm meet 5,1 inch en heeft een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. De accu is vergroot naar 3000 mAh en kan bovendien snel worden opladen. Meer over de toestellen lees je in de Galaxy S7 en S7 Edge review.

Hieronder vind je de beste aanbiedingen voor de reguliere S7. Het toestel haal je in huis voor 34 euro per maand in combinatie met een abonnement. Bekijk ook de beste Galaxy S7 Edge aanbiedingen.

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 211,90

Bekijken

Los refurbished

€ 111,99

Bekijken

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron: Yonhap
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu