De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Gelekte foto’s tonen stevige Samsung Galaxy S8 Active’

Erwin Vogelaar
23 juli 2017, 13:16
2 min leestijd
‘Gelekte foto’s tonen stevige Samsung Galaxy S8 Active’

Een Reddit-gebruiker lijkt een nog onaangekondigde versie van de Galaxy S8 in handen te hebben. Op gelekte foto’s is een stevigere versie van de smartphone te zien.

Lees verder na de advertentie.

Gelekte Samsung Galaxy S8 Active-foto’s

Reddit-gebruiker nique0201 heeft een video en foto’s van de Samsung Galaxy S8 Active gepubliceerd. De video is inmiddels verwijderd, maar op de foto’s is het toestel duidelijk zichtbaar. De uploader stelt dat een vriend van hem werkt bij Samsung en dat hij daardoor het toestel in handen heeft gekregen.

De Galaxy S8 Active lijkt in deze foto’s qua design op zijn voorganger, de Galaxy S7 Active. Net als dat toestel heeft de S8 Active een flinke accu van 4000 mAh. Qua grootte zit de smartphone tussen de S8 en S8 Plus in. Het scherm is vergelijkbaar met de S8, maar door de stevige body is het toestel wel wat groter.

Nique0201 stelt dat hij fan is van het extra gewicht en de stevigere bouw van het toestel, maar dat de dikkere bezels wel jammer zijn. De Galaxy S8 heeft nauwelijks randen aan de zijkanten, terwijl die bij de S8 Active wel duidelijk zichtbaar zijn. De randen van het scherm zijn tevens niet gebogen, waardoor het toestel gewoon een plat scherm heeft.

De video is inmiddels offline gehaald, omdat het IMEI-nummer van het toestel zichtbaar was. Hierdoor kan het contact bij Samsung, waar het toestel vandaan komt, in problemen komen. De uploader stelt later een nieuwe versie te uploaden.

galaxy s8 active-foto's

Voorgaande Active-toestellen zijn helaas niet in Europa uitgebracht, maar zijn wel te importeren. De kans is dus groot dat ook de S8 Active niet naar de Benelux uitkomt. Hier kunnen we kiezen uit de S8, S8 Plus en binnenkort ook de Galaxy Note 8. Dit nieuwe toestel in de Galaxy-familie wordt hoogstwaarschijnlijk op 23 augustus officieel onthuld.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron: Reddit
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu