De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

‘Samsung Galaxy S8 krijgt een dubbele camera’

Wouter Nijsen
30 augustus 2016, 16:55
1 min leestijd
‘Samsung Galaxy S8 krijgt een dubbele camera’

De Samsung Galaxy Note 7 moet nog in Nederland worden uitgebracht, maar de geruchten over de Galaxy S8 komen al langzaam op gang. De smartphone wordt mogelijk voorzien van een dubbele camera aan de achterkant.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy S8 dubbele camera

Dat meldt het doorgaans goed ingelichte Sammobile op basis van een Chinese bron. Net als de iPhone 7 Plus, die waarschijnlijk op 7 september wordt onthuld, wordt de Samsung Galaxy S8 voorzien van een dubbele camera. Hierbij gaat het om een 12 megapixel-camera die we kennen van de Galaxy S7, met daarnaast een secundaire sensor van 13 megapixel. Een dubbele camera maakt het mogelijk om meer een beter scherptediepte-effect te creëren. Toestellen als de Huawei P9 en Honor 8 beschikken al over zo’n camera.

galaxy s6 review

Verder zou de Galaxy S8 een nieuwe 8 megapixel-frontcamera krijgen, waar de Galaxy S7 het nu met een 5 megapixel-camera doet. Ook spreekt de bron over een irisscanner, die we kennen van de Galaxy Note 7, en het mogelijk maakt om het toestel met je ogen te ontgrendelen. Hoogstwaarschijnlijk is er ook een vingerafdrukscanner aanwezig.

Meer over de Samsung Galaxy S8

Hoewel er nog geen specificaties van de Galaxy S8 zijn gelekt, is het aannemelijk dat de smartphone wordt voorzien van de nieuwste mobiele hardware, een fraai design en Android 7.0 (Nougat). De verwachting is dat de S8 volgend jaar wordt gepresenteerd, mogelijk tijdens het Mobile World Congress in Barcelona (27 februari – 2 maart 2017).

Tot nu die tijd moeten we het doen met de Samsung Galaxy Note 7. Het grote vlaggenschip wordt op 9 september in de Benelux uitgebracht voor 849 euro. In het overzicht hieronder vind je de beste aanbiedingen voor een Galaxy Note 7 met abonnement.

Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Samsung Galaxy Note 7 prijzen. Bekijk alle Samsung smartphones.

Alle Samsung smartphones met prijzen

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu