De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

‘Nieuwe Samsung Galaxy S8-foto’s laten scherm zien’

Thomas Haenen
2 maart 2017, 10:39
2 min leestijd
‘Nieuwe Samsung Galaxy S8-foto’s laten scherm zien’

De Samsung Galaxy S8 is wederom uitgebreid op beeld vastgelegd. Daaruit blijkt dat de smartphone minstens net zo mooi is als de renders beloven.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy S8 foto’s

Samsung Galaxy S8 foto's

Hoewel de officiële onthulling pas op 29 maart plaatsvindt, zijn er in de voorbije weken al vele details van de Galaxy S8 uitgelekt. Zo dook gisteren al een persrender van de smartphone op, waarop het toestel van alle kanten te bewonderen was. Soms zien smartphones er op dergelijke renders nét iets mooier uit dan de werkelijkheid, waardoor het even afwachten of Samsung de Galaxy S8 belofte na zou komen.

Als we een nieuwe set foto’s mogen geloven gaat dat aardig lukken. Op de beelden van BGR is de Galaxy S8 van vrijwel alle kanten te zien. Vooral het voorkantvullende scherm valt daarbij goed op. Net als op de render loopt het door tot in de hoeken en zijn er vrijwel geen randen rond het scherm.

Geen homeknop meer

Ook maakt de foto definitief duidelijk dat er geen homeknop onder het scherm zit. Op het scherm zelf wordt nu een menubalk getoond. Hoewel er geen foto’s van de achterkant verschenen zijn, beweren vrijwel alle bronnen dat de vingerafdrukscanner nu achterop te vinden is. Daar zit ook een 12 megapixel-camera.

De Samsung Galaxy S8-foto’s van de zijkant en onderkant tonen onder andere een usb-c-poort en een koptelefoonaansluiting. Het toestel heeft een lichtbollende rand, maar lijkt wel zeer dun te zijn. Bronnen beweren dat de smartphone een waterdichte behuizing heeft en aan de voorkant voorzien is van een irisscanner.

Het toestel beschikt over een 5,8 inch-scherm, maar door de minimale randen rondom het scherm is de Galaxy S8 mogelijk toch nog relatief compact. Een variant met een groter 6,2 inch-scherm, de Samsung Galaxy S8 Plus, zou ook in de maak zijn. Beide smartphones worden op 29 maart officieel onthuld, en liggen vanaf april officieel in de winkels.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu