Galaxy S8 livestream: volg de onthulling van het toptoestel

Thomas Haenen
29 maart 2017, 15:29
2 min leestijd
Galaxy S8 livestream: volg de onthulling van het toptoestel

Om 17:00 uur Nederlandse tijd trapt Samsungs evenement af en onthult het bedrijf zijn volgende vlaggenschip. Met deze Galaxy S8 livestream kun je meekijken naar de onthulling.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy S8 livestream

In de voorbije weken en maanden is vrijwel alle relevante informatie al uitgelekt, maar pas vandaag wordt het toestel officieel aangekondigd. Dan weten we ook eindelijk wat de definitieve releasedatum en adviesprijs van de Galaxy S8 zijn.

Deze details worden bekendgemaakt op een nieuwe editie van Samsung Unpacked, die gelijktijdig in Londen en New York plaatsvinden vanaf 17:00 uur Nederlandse tijd. Hoewel je er niet zelf bij kunt zijn, kun je ze met de onderstaande livestream wel op de voet volgen.

https://www.youtube.com/watch?v=pfJVUd1gjT8

Je kunt het evenement ook volgen via de Unpacked 2017-app, die Samsung recent in de Play Store plaatste. De app biedt direct toegang tot de livestream en biedt ook een compleet overzicht van alles wat er aangekondigd is. Samsung Unpacked 2017 is geschikt voor elk apparaat met Android 4.3 of nieuwer.

Je kunt ook kijken naar onze live bespreking van de Galaxy S8, via bovenstaande video. Lars en Thomas vertellen je daar alles wat je over het nieuwe toestel moet weten. Let op: de video begint bij 3:30, dus even doorspoelen!

Download Unpacked 2017 in Google Play (gratis)

Dit weten we over de Samsung Galaxy S8

De Samsung Galaxy S8 is voorzien van een fors 5,8 inch-scherm dat nagenoeg de hele voorkant vult en doorloopt tot in de randen. Nieuwe ‘Infinity Display’-technologie zorgt ervoor dat de fabrikant een groot scherm in een relatief compacte behuizing kan stoppen. Ook een variant met een 6,2 inch-scherm, de Galaxy S8 Plus, zou in ontwikkeling zijn. Op het scherm na beschikken de twee toestellen over identieke hardware.

Ook nieuw is Bixby, een stemgestuurde assistent die ingezet kan worden om opdrachten uit te voeren in verschillende meegeleverde apps. De Galaxy S8 zou op de zijkant voorzien zijn van een Bixby-knop, waarmee de assistent direct geactiveerd wordt. Daarnaast zijn er verbeteringen doorgevoerd aan de camera, het accuverbruik en de kracht van de hardware.

Als we bronnen mogen geloven kun je de Galaxy S8 kopen voor 799 euro. De Galaxy S8 met abonnement zou vanaf eind april beschikbaar moeten zijn, al is een precieze releasedatum nog onbekend.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu