Laatste kans: win een Galaxy S8 met de Android Planet-app!

Thomas Haenen
27 juli 2017, 16:58
2 min leestijd
Laatste kans: win een Galaxy S8 met de Android Planet-app!

Doe snel mee met onze Samsung Galaxy S8 winactie, want je hebt nog maar tot morgen. Haal dus snel de Android Planet-app binnen!

Zo kun je een gratis Galaxy S8 winnen

Onlangs lanceerden we de Android Planet-app. In deze app ontdek je het laatste nieuws, de leukste apps en de beste tips voor je Android-smartphone. De app staat gratis in de Play Store, maar is de komende tijd extra aantrekkelijk. In samenwerking met Wehkamp verloten we namelijk een gratis Galaxy S8 onder alle gebruikers van de app.

android planet app

Meedoen is simpel. Volg onderstaande stappen, en wie weet ben jij straks wel de winnaar.

  1. Download gratis de Android Planet-app in de Play Store;
  2. In de app zit een slagzin verstopt. Gebruik onderstaande hints om drie artikelen te vinden;
  3. Boven elk artikel staat een afbeelding, met daarop een deel van de slagzin. Verzamel de complete zin;
  4. Je hebt tot en met 28 juli  (deze vrijdag!) om het deelnameformulier in te vullen.
    Daarna hoor je van ons als je de Galaxy S8 wint!

Hints voor de slagzin

  1. De eerste woorden vind je boven onze Samsung Galaxy S8 review;
  2. Met apps haal je alles uit je gloednieuwe smartphone. Het volgende stuk van de slagzin vind je boven de lijst met de top 100 apps;
  3. Op vakantie wil je je smartphone natuurlijk ook kunnen gebruiken. Ga naar ons artikel over de afschaffing van roamingkosten en ontdek het laatste stuk van de zin.

Hint: mocht je de artikelen niet kunnen vinden, gebruik dan de zoekfunctie van de app. Let wel op dat de codewoorden alléén in de app te vinden zijn, en niet via de desktopversie. Vul snel onderstaand formulier in, en misschien maak jij wel kans op de Galaxy S8!

Vul het deelnameformulier in en maak kans op de Galaxy S8!

→ Download de Android Planet-app in Google Play (gratis)

Meer over de Samsung Galaxy S8

De beste én mooiste smartphone van het moment, zo noemden we de Samsung Galaxy S8 in onze review. Dat is grotendeels te danken aan het voorkantvullende scherm, dat doorloopt in de randen. Het toestel heeft een flink 5,8 inch-scherm, maar is door de minimale randen nog verrassend compact.

Op de achterkant vind je een 13 megapixel-camera, die door de dual pixel-lens in alle omstandigheden uitstekende foto’s schiet. Zelfs in situaties met weinig licht heb je nog haarscherp, detailrijk beeld. De Galaxy S8 beschikt bovendien over de krachtigste hardware van het moment, met een ruime 64GB opslagruimte. Dat is meer dan genoeg voor vele video’s, games, apps en ander vermaak.

De winactie voor een gratis Samsung Galaxy S8 loopt tot en met 28 juli. Kort daarna selecteren we willekeurig een winnaar uit alle correcte inzendingen en nemen we zo snel mogelijk contact op. Kun je niet wachten? Bestel dan nu al een Samsung Galaxy S8 bij Wehkamp. Bestel je daar vóór 23 augustus, dan krijg je bovendien een gratis Gear VR-pakket.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu