Download: de officiële wallpapers van de Samsung Galaxy S9

Wacht je op de release van de Samsung Galaxy S9 en wil je alvast een vleugje van het vlaggenschip op je eigen toestel? De officiële wallpapers zijn al te downloaden en op iedere smartphone te gebruiken.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download de Samsung Galaxy S9 wallpapers

Op de Galaxy S9 en grotere Galaxy S9 Plus worden 19 fraaie wallpapers meegeleverd, die je natuurlijk ook op je eigen Android-smartphone kunt instellen. Website Sammobile besloot de achtergronden te bundelen en online te zetten als zip-bestand. Via deze Google Drive-link kun je het bestand binnenhalen op je smartphone, uitpakken en vervolgens de wallpapers bekijken en instellen. De achtergronden zijn in hoge resolutie: houd daar dus rekening mee als je een kleine databundel hebt.

De Samsung Galaxy S9 werd afgelopen zondag (25 februari) gepresenteerd tijdens een Unpacked-event op het Mobile World Congress. Het toestel heeft hetzelfde design als de Galaxy S8, maar brengt een flink verbeterde camera, iets snellere hardware en de nieuwste Android-versie. De Galaxy S9 Plus heeft een dubbele camera, terwijl beide toestellen een variabel diafragma-modus introduceren.

Terugkijken: de presentatie van de Samsung Galaxy S9

In onze Samsung Galaxy S9 preview lees je alles over de smartphone. Het toestel is – net als zijn grotere broer – vanaf 16 maart in de Benelux verkrijgbaar. De S9 kost 849 euro, de S9 Plus gaat voor 949 euro over de toonbank. Als je de telefoon voor 8 maart pre-ordert, dan krijg je ‘m een week voor de release (op 9 maart in huis). Check de beste aanbiedingen voor een losse Galaxy S9 of Galaxy S9 met abonnement. Of neem een kijkje in het Samsung Galaxy S9 pre-order overzicht.

Bekijk ook onze Galaxy S9-video

Lees het laatste nieuws over Samsung

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.