Samsung Galaxy Spica i5700 nu officieel aangekondigd

samsung galaxy spicaIn Rusland was de Samsung Galaxy Spica al min of meer aangekondigd. Nu heeft Samsung het toestel ook in een algemeen persbericht wereldwijd gelanceerd: de Samsung Galaxy Spica i5700 wordt het eerste Android-toestel dat DivX-video’s kan afspelen. Het toestel heeft een 800 MHz processor, een 3,2 inch capacitief touchscreen met een resolutie van 320 x 480 en een 3 megapixel camera. In snelle toegang tot populaire netwerksites als Facebook en MySpace is ook voorzien. DNSe 2.0 zorgt voor betere geluidskwaliteit en dankzij de 3,5 mm headsetaansluiting kunt je ook je eigen oordopjes blijven gebruiken. De volledige reeks Google-applicaties zit erop: natuurlijk Google Search, Google Maps, Gmail, YouTube en Google Talk.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De Samsung Galaxy Spica is al in Europa te krijgen en komt later ook in het Midden Oosten en Azië beschikbaar. Voor de VS zijn er nog geen plannen bekend.

Via: persbericht op Korea Press Release Network

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.