Samsung Galaxy Spica: Samsung kondigt Android-budgettoestel aan

samsung galaxy spicaSamsung heeft vandaag in Rusland haar nieuwste Android-toestel, de Samsung Galaxy Spica, aangekondigd. Op de internationale Samsung-website is nog niets te vinden, vandaar dat we voor de gelegenheid even uitwijken naar de Russische Samsung-website, waar het toestel inclusief specificaties en foto’s te bewonderen is. De Samsung Galaxy Spica is een verbeterde versie van de Samsung Galaxy, met een snellere 800MHz-processor. Het toestel stond eerder bekend als de i5700 en de Galaxy Lite. Een paar dagen geleden werd bekend dat het toestel Spica zou gaan heten, afgeleid van de helderste ster in het sterrenbeeld Maagd. De foto’s die toen beschikbaar waren, toonden een toestel met een felgroene achterklep.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Hoewel er een sneller processor in de Samsung Galaxy zit, zorgen de rest van de specificaties ervoor dat de Spica toch meer als budgetmodel moet worden gezien: een 3,2 inch touchscreen (320×480 pixels), een 3,2 megapixel camera en een prijs rond de 300 euro. Het persbericht vermeldt niet welk besturingssysteem op de Samsung Galaxy Spica draait (waarschijnlijk Android 1.6 zonder TouchWiz-interface).

samsung galaxy spica

Via: AndroidGuys

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.