Samsung Galaxy Spica vanaf 13 november bij Hi

Veel webwinkels hebben de gisteren aangekondigde Samsung Galaxy Spica al in hun lijstjes met verwachte toestellen staan (waar het toestel vaak kortweg Samsung Spica heet). Je ziet alleen nog niet overal hoeveel het toestel gaat kosten en wat voor abonnementen je erbij kunt afsluiten. Tipgever Bram zag de Spica (voorheen Galaxy Lite) al in de webwinkel van Hi staan. Het toestel zal vanaf 13 november worden uitgeleverd, maar is alvast te bestellen. De webshop verkoopt het toestel alleen in het zwart en voorzien van de Layar-applicatie.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De prijs varieert van €319,95 bij het goedkoopste eenjarige abonnement tot gratis. Zoals altijd bij dit soort abonnementen: het kan soms voordeliger zijn om een klein bedrag voor het toestel te betalen, dan een duurder abonnement af te sluiten, waarbij je het toestel gratis krijgt.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.