De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Samsung Galaxy Tab 10.1 Android-tablet heeft standaard geen TouchWiz aan boord

Wouter Nijsen
2 juni 2011, 22:16
1 min leestijd
Samsung Galaxy Tab 10.1 Android-tablet heeft standaard geen TouchWiz aan boord
Samsung-Galaxy-Tab-10.1_Android_Tablet

De Samsung Galaxy Tab 10.1 komt binnenkort in Nederland op de markt, naast de 10.1v die nu exclusief via Vodafone te koop is. De Tab 10.1 is Samsung’s eerste Android Honeycomb-tablet met een 10,1-inch 1280×800 touchscreen, NVIDIA Tegra 2-processor en 1 GB werkgeheugen. Algemeen werd aangenomen dat Samsung de Galaxy Tab 10.1 zou voorzien van de bekende TouchWiz-interface die ondermeer ook op de Galaxy Android-telefoons is te vinden. Er is nu echter een opmerkelijk bericht van Samsung verschenen.

Volgens Android Central heeft Samsung officieel laten weten dat de Galaxy Tab 10.1 zonder TouchWiz-interface op de markt komt. Via een Over-The-Air update (OTA) kan TouchWiz op een later tijdstip alsnog toegevoegd worden. Het is niet duidelijk of Samsung met deze actie de Tab 10.1-gebruikers de keuze geeft tussen standaard Android Honeycomb, of dat Touchwiz gewoon nog niet klaar is en daarom als aparte update beschikbaar komt. Blijft de vraag of je de Galaxy Tab 10.1 altijd zonder TouchWiz kunt blijven gebruiken of dat Samsung het gewoon aan elke nieuwe update zal toevoegen.

Lees verder na de advertentie.

Was je de Samsung Galaxy Tab 10.1 al bijna vergeten, dan frist onderstaande 12 minuten durende promo je geheugen even op.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1
Samsung Galaxy Tab Pro 10.1

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu