Samsung Galaxy Tab 10.1 wordt geleverd met Android 3.1

samsung galaxy tab 10-1Samsung USA liet vandaag op haar Facebook-pagina weten dat de Galaxy Tab 10.1 met Android 3.1 zal worden uitgerust. Dit in tegenstelling tot wat Samsung eerder aangaf, want de 10.1 zou aanvankelijk met Honeycomb 3.0 worden geleverd. Samsung heeft alle informatie op haar websites veranderd van Honeycomb naar Android 3.1. Wat is dan precies het verschil tussen Honeycomb (Android 3.0) en Android 3.1?

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Android 3.1 zorgt voor meerdere nieuwe functies en verbeteringen in de software. De hardware-acceleratie wordt verbeterd, wat tot betere grafische prestaties zal leiden. Android 3.1 biedt ook de mogelijkheid om widgets in het homescreen te vergroten of te verkleinen, de mogelijkheid om USB-apparaten aan te sluiten en bevat een verbeterde internetbrowser. Een volledig overzicht van alle verbeteringen in Honeycomb 3.1 is op de developer-website van Google te vinden. De op dit moment in Nederland beschikbare 10.1v is standaard uitgerust met Honeycomb 3.0 maar is een voorganger van de Galaxy Tab 10.1 (zonder v) die pas later deze zomer op de markt komt.

galaxy 10-1 android 3-1

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.