Samsung Galaxy Tab 10.1v nu in pre-order te bestellen bij Vodafone

Redactie
5 april 2011, 16:00
1 min leestijd
Samsung Galaxy Tab 10.1v nu in pre-order te bestellen bij Vodafone
samsung galaxy

Vanaf 16:00 uur Nederlandse tijd kun je de Samsung Galaxy Tab 10.1v online bestellen via Vodafone. De nieuwe 10,1-inch tablet met Android 3.0 (Honeycomb) zal vanaf eind april in de Vodafone-winkels te vinden zijn. Vodafone heeft een exclusieve overeenkomst gesloten en mag deze nieuwe tablet de eerste drie maanden als enige operator verkopen. De tablet zal ook bij winkelketens te koop zijn, zoals BelCompany, The Phone House en zakelijke verkopers. De losse prijs voor de Samsung Galaxy Tab 10.1v is €599 maar je kunt de tablet ook gratis krijgen. Je moet dan wel een tweejarig Mobiel Breedband Start-abonnement afsluiten. De abonnementskosten daarvan zijn in het eerste jaar €32 en daarna €40 per maand.

Wil je meer over de Samsung Galaxy Tab 10.1v weten, raadpleeg dan even onze eerdere artikelen. Naast deze 10.1v-versie komt er ook nog een andere 10.1-versie (en een 8.9-versie), die nog maar een paar dagen geleden werden aangekondigd. Op deze tablets zul je iets langer moeten wachten, want deze komen pas in de zomer op de markt.

Lees verder na de advertentie.

Wat is er zo bijzonder aan de Samsung Galaxy Tab 10.1v? Belangrijkste is wel dat het bij de bekende merken de tablet is met de hoogste resolutie. Er zit ook een 8 megapixel camera in (veel beter dan die van de iPad) en er zit een dualcore-processor in. Je kunt de Tab 10.1v dus ook voor multimedia en games gebruiken.

Bestellen: Vodafone

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu