‘Samsung Galaxy Tab 11.6 wordt op SXSW aangekondigd’

Redactie
8 maart 2012, 20:30
1 min leestijd
‘Samsung Galaxy Tab 11.6 wordt op SXSW aangekondigd’
'Samsung Galaxy Tab 11.6 wordt op SXSW aangekondigd'

Website Pocket-lint beweert dat de Samsung Galaxy Tab 11.6 misschien wel morgen zal worden aangekondigd tijdens de technologieconferentie SXSW in Austin, Texas. Eerst leek het erop dat Samsung de tablet met een vermoedelijke resolutie van 2560×1600 zou worden aangekondigd op Mobile World Congress maar daar is de tablet nooit verschenen. Samsung kondigde daar wel de Samsung Galaxy Tab 2 en de Samsung Galaxy Note 10.1 aan. Met de Galaxy Tab 11.6 zou Samsung de concurrentie moeten aangaan met de nieuwe iPad die gisteren officieel werd aangekondigd.

De resolutie van de nieuwe iPad is 2048×1536, de Samsung Galaxy Tab 11.6 zou een miljoen pixels meer krijgen. Beide tablets zijn echter even scherp met een pixeldichtheid van rond de 260 ppi. Samsung staat op het programma van SXSW en een goede gelegenheid om twee dagen na de aankondiging van de nieuwe iPad weer eens de oorlog met Apple te verklaren.

Lees verder na de advertentie.

Samsung heeft al wat olie op het vuur gegooid door een vergelijkingstabel de deur uit de doen waarin de nieuwe iPad met de Samsung Galaxy Note 10.1 wordt vergeleken. Volgens de tabel kan de nieuwe iPad niet multitasken, ontbreekt het aan een MicroS-aansluiting en kan je er niet zo goed op tekenen zoals met een stylus. Ook is de Galaxy Note een stukje lichter en dunner dan de iPad. Hieronder zie je de volledige vergelijkingstabel.

Samsung Galaxy Tab iPad vergelijkingstabel
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu