De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Samsung Galaxy Tab 2 en Galaxy S 2 worden aangekondigd tijdens MWC 2011

Redactie
27 januari 2011, 14:11
1 min leestijd

Op 13 februari kondigt Samsung de Galaxy S 2 en Galaxy Tab 2 aan. Dit blijkt uit een uitgelekt PR-plan van het Mobile World Congress. Om 19:30 uur begint de presentatie in Barcelona en dan zullen de twee Android-toestellen het levenslicht zien. De twee nieuwe toestellen komen niet als een verrassing, maar het is wel opvallend dat Samsung geen nieuwe namen kiest voor de toestellen. Of komen die nog?

Jij bent waarschijnlijk benieuwd welke specificaties deze twee toestellen krijgen. Wel, er gaan geruchten rond, maar die zijn nog niet bevestigd.

Lees verder na de advertentie.

De Galaxy Tab 2 krijgt mogelijk een Tegra 2-processor, Gingerbread (later up te graden naar Honeycomb), 64 GB HDD en een zeven inch Super AMOLED Plus-scherm met een resolutie van 2048 bij 1200 pixels. Indrukwekkende specs!

De Galaxy S 2 beschikt waarschijnlijk over een 2 GHz processor (wellicht Tegra 2?), 1 GB RAM, 4 GB ROM, een 4,3 inch Super AMOLED Plus scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels en een 8 megapixelcamera.

We hebben het al vaker aangekondigd, maar je kunt het niet vaak genoeg horen: zorg dat je Android Planet volgt tijdens het Mobile World Congress. Vanuit Barcelona en Nederland plaatsen redacteuren van Android Planet het laatste nieuws over nieuwe telefoons en tablets. Het congres start 14 februari, maar op 13 februari begint het feest al met een presentatie van Samsung.

Via: Androinica

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Tab 2
Samsung Galaxy Tab 2

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu