Samsung Galaxy Tab 2 te zien tijdens CES 2011?

Redactie
28 december 2010, 17:14
1 min leestijd
galaxy-tab-4

De eerste Galaxy Tab is nog geen twee maanden oud, of er duiken al geruchten op dat Samsung binnenkort met een nieuwe versie komt. Volgens de Korea Times laat de Samsung de nieuwe tablet zien tijdens CES 2011 in Las Vegas, een beroemde elektronicabeurs die 3 januari begint. Er zijn nog geen details bekend over de Samsung Galaxy Tab 2, maar we mogen aannemen dat deze tablet-pc een Tegra 2-chip krijgt van NVIDIA en wellicht een groter scherm.

Daarnaast beweert de krant dat de LG Optimus Pad wordt geïntroduceerd aan het publiek. Over deze tabletcomputer weten wij ondertussen al iets meer dan van de Galaxy Tab 2. De Optimus Pad krijgt een scherm met een grootte van 8,9 inch en een Tegra 2-chip. De tablet draait waarschijnlijk op Honeycomb (Android 3.0).

Lees verder na de advertentie.

Wanneer de LG haar eigen Android-tabletcomputer uitbrengt, dan moet het bedrijf opboksen tegen andere giganten. Op dit moment verschijnen er steeds meer Android-tablets in de winkel, zoals de Samsung Galaxy Tab, de Notion Ink Adam, de Toshiba Folio en in 2011 wellicht een Android-tablet van HTC.

Via: Netbook News

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu