Samsung Galaxy Tab 7.7 met Super AMOLED Plus scherm aangekondigd #IFA

Samsung Galaxy Tab 7.7 met Super AMOLED Plus scherm aangekondigd #IFASamsung heeft de Galaxy Tab 7.7 officieel gepresenteerd op IFA. De tablet heeft een 7.7 inch Super AMOLED Plus scherm met een resolutie van 1.280×800 die normaal alleen op 10.1 inch tablets te vinden is. Het apparaat is 7,89 mm dik en weegt 336 gram. De Samsung Galaxy Tab 7.7 draait op Android 3.2 Honeycomb dat is aangevuld met de softwarelaag TouchWiz.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De nieuwe Galaxy Tab is een stuk kleiner dat de Galaxy Tab 8.9 en 10.1, de afmetingen van de tablet zijn 196.7x 133 x 7.89 mm. Het is tevens de eerste keer dat een Super AMOLED Plus scherm op apparaat van deze grootte te vinden is. Aan boord is een 1.4 GHz dual-core processor, dezelfde als de Samsung Galaxy Note, waarmee het apparaat krachtig genoeg is om 1080p HD-video af te spelen. Aan de achterkant zit een 3 megapixel camera met flitser, aan de voorkant een 2 megapixel camera om mee te videobellen.

Via HSDPA+ (tot 21 Mbps) en Wi-Fi kan verbinding worden gemaakt met het internet. Ook kan met de tablet gebeld worden zonder extra headsetje. Het apparaat heeft ook Bluetooth en GPS ingebouwd. Met een accu van 5.100 mAh is het mogelijk om tot tien uur aan een stuk video af te spelen. De Tab 7.7 zal beschikbaar zijn met 16, 32 of 64 GB intern geheugen dat eventueel nog is uit te breiden met een MicroSD-kaart. Wanneer de Samsung Galaxy Tab 7.7 te koop zal in Nederland en voor welke prijs is nog niet bekend.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.