Placeholder
Redactie

De Samsung Galaxy Tab 8.9 wordt waarschijnlijk op 22 maart aangekondigd. Tot nu toe weten we weinig over deze tablet, behalve dan dat het apparaat een schermgrootte heeft van 8,9 inch. Hiermee is de tablet groter dan de Galaxy Tab, maar kleiner dan de Motorola Xoom en iPad 2. Er is een interessante teaser verschenen op YouTube. Hier valt op dat de Galaxy Tab 8.9 opvallend dun is en dat de tablet mogelijk een eigen interface krijgt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Rechts een frame uit de teaser. Ik heb gespeeld met de belichting, niveaus en contrast om de verschillende blokjes beter in beeld te krijgen. Wat opvalt is dat ik hier geen Honeycomb zie, maar een soort eigen interface. Kiest Samsung ervoor om de Galaxy Tab 8.9 uit te rusten met een nieuwe versie van TouchWiz? Op het scherm zijn enkele zaken te zien, zoals de datum en tijd (rechtsboven), een fotogalerij (linksboven), een Facebook-widget (rechts midden), een muziekspeler (rechtsonder) en actuele weerinformatie (linksonder).

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.