Samsung Galaxy Tab in een Australische trein gespot?

samsung galaxy tabletDe Samsung Galaxy Tab is door de website Electronista gespot in een Australische trein. De gebruiker is een anonieme medewerker van een telefoniebedrijf. Hij beschrijft de tabletcomputer als “geweldig” en “anders dan de iPad”. Het uiterlijk van de tablet-pc lijkt inderdaad op de Samsung Galaxy Tab. De tabletcomputer van Samsung draait op Android en heeft een beeldscherm met een grootte van zeven inch. Gezien de snelheid van de tablet-pc heeft de Samsung Galaxy Tab een snelle 1 GHz-processor.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De Tab wordt in september onthuld op de IFA in Berlijn en heeft een resolutie van 1024 bij 600 pixels. In de tabletcomputer van Samsung zit een Hummingbird processor, net zoals in de Samsung Galaxy S. Daarnaast is het mogelijk om DivX-films te kijken.

Hieronder het gelekte filmpje. Wat denk jij: is dit inderdaad een Samsung Galaxy Tab?

Via: Electronista

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.