De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Samsung: geen Lollipop-update voor Galaxy Tab Pro in Benelux

Redactie
27 november 2015, 15:26
1 min leestijd
Samsung: geen Lollipop-update voor Galaxy Tab Pro in Benelux

De geruchten gingen al een tijdje en zijn nu bevestigd: de Galaxy Tab Pro 10.1 en 8.4 krijgen geen update naar Android Lollipop. Dat heeft Samsung Benelux  desgevraagd aan Android Planet laten weten.

Lees verder na de advertentie.

Nadat de Samsung Galaxy Tab Pro 12.2 de update voor Android Lollipop ontving, vroegen veel gebruikers van de 10.1- en 8.4-uitvoering zich af wanneer zij aan de beurt zouden zijn. Er was nog even een sprankje hoop, maar Samsung heeft bevestigd dat een Galaxy Tab Pro Lollipop-update in de Benelux van de baan is.

→  Overzicht: deze toestellen krijgen de Android Lollipop update

Galaxy Tab Pro Lollipop-update

De Galaxy Tab Pro werd in januari 2014 gelanceerd en zal op Android 4.4 KitKat blijven steken. Gebruikers klagen wel vaker over het gebrek aan updates voor niet al te oude Samsung-toestellen. Zo wachten bijvoorbeeld veel gebruikers van de Samsung Galaxy S5 Mini  nog steeds op de update naar Lollipop. Veel andere fabrikanten, zoals Huawei of Acer, updaten toestellen die meer dan anderhalf jaar geleden zijn geïntroduceerd  überhaupt niet.

Galaxy Tab Pro Lollipop-update

De Galaxy Tab Pro werd uitgebracht  in drie verschillende uitvoeringen, waarbij het verschil hem zit in de afmetingen van het scherm. Er is een 12,2, 10,1 en een 8,4 inch-variant, alledrie voorzien van een display met een schermresolutie van 2560 bij 1600 pixels. De Tab Pro beschikt verder over een Snapdragon 800-chipset, 2GB aan werkgeheugen, 16 of 32GB aan opslaggeheugen en twee camera’s (8 en 2 megapixel).

Het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1
Samsung Galaxy Tab Pro 10.1

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu