Samsung onthult binnenkort Galaxy Tab S3 en Gear S3

Wouter Nijsen
16 augustus 2016, 9:31
1 min leestijd
Samsung onthult binnenkort Galaxy Tab S3 en Gear S3

Samsung introduceert volgende maand de derde tablet in de Galaxy Tab S-lijn. Ook wordt op 31 augustus de Samsung Gear S3 onthuld, een nieuwe smartwatch die mogelijk in diverse varianten verschijnt.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy Tab S3 release

Op de Colombiaanse website van Samsung wordt bevestigd dat de Galaxy Tab S3 in september verschijnt. Hoewel het nog niet duidelijk is wanneer de tablet wordt aangekondigd, is het aannemelijk dat dit tijdens IFA 2016, dat dit jaar van 2 tot 7 september in Berlijn plaatsvindt, gebeurt. Het is nog onduidelijk over welke specificaties de Tab S3, maar Samsung spreekt over ‘diverse verbeteringen en innovaties’.

De tablet is de opvolger van de Galaxy Tab S2, die vorig jaar verscheen. Dit apparaat komt in twee schermformaten (8 en 9,7 inch) en is voorzien van een Exynos-chip met quadcore-processor, 3GB RAM, 32 of 64GB aan opslagruimte en een 8 en 2,1 megapixel-camera aan respectievelijk de achter- en voorkant.

gear s3 aankondiging

Samsung laat via Twitter ook weten dat de Gear S3 op 31 augustus in Berlijn wordt onthuld. Volgens de laatste geruchten verschijnen er verschillende varianten van de smartwatch, die mogelijk de Gear S3 Classic, Gear S3 Frontier en Gear S3 Explorer gaan heten. De verwachting is dat het horloge dezelfde ronde vorm heeft als zijn voorganger, de Gear S2. Ook draait de Gear S3 waarschijnlijk op Tizen, Samsungs eigen besturingssysteem.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Gear S3
Samsung Gear S3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu